sâmbătă, 9 aprilie 2011

Cu acte sustrase de la spitalul mamei, deputatul Catalin Chereches santajeaza jurnalistii

De pe siteul colegului meu Ioan Romeo Rosiianu am preluat articolul urmator... Cititi cu atentie, pentru ca ar putea fi (pentru unii)... inceputul sfarsitului! (Cornel Sabou)


Cu acte sustrase de la spitalul mamei, deputatul Catalin Chereches santajeaza jurnalistii

de Ioan Romeo Rosiianu

Greu de crezut, dar adevarat!

Dupa seria lunga si consistenta de articole prin care publicatiile „Necenzurat” si „StiriMM” l-au pus pe derutatul Catalin Chereches la zidul infamiei, disperata beizadea dependenta de fusta unei mame extraordinar de inexplicabil de bogata a inceput sa ne caute pricina de galceava.


Mai intai a dat sfoara-n tara ca atunci cand se va intalni cu mine fata in fata ma va provoca cumva, in speranta ca eu imi voi iesi din pepeni si o sa fac nu stiu ce.
Deh, omul nostru fiind prost si sarac cu duhul, crede ca toata lumea este ca el, gandeste ca el, reactioneaza ca el!

KAKE se cache pe mama care fura acte medicale

Apoi, vazand ca eu nu m-am lasat intimidat de acest lucru, de aceasta, dobitocul din propozitie le-a spus unor apropiati de ai mei ca daca nu ma voi potoli de scris impotriva lui, daca voi continua campania de subliniere a magariilor pe care le face va publica un anumit act medical de dinainte de anul 2000 parca, act medical ABSOLUT lipsit de vreo relevanta.
Dar, pentru ca exista intotdeauna un DAR, vreau sa va spun urmatorul lucru: da, la vremea aceea, prin 1995 parca am fost internat cateva zile in Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie din Baia Mare, unitate spitaliceasca condusa de mama acestuia, dr. Viorica Chereches, adica de femeia care, conform declaratiei de avere a fiului KAKE, l-a imprumutat pe acesta cu o punga de bani – in numerar! – adica cu 1,6 milioane de euro.

Avere inexplicabila

Poftim? De unde puii mei are aceasta femeie aceasta suma de bani?
Din padurile pe care le-a ras de pe fata pamantului raposatul ei sot, altfel chiar om de isprava?
Sau din firma aia de medicamente de la Bucuresti, firma in care, zice-se, e implicata, firma care si castiga mai mereu licitatiile taman la Spitalul pe care-l conduce?
Oricum ar sta lucrurile, e grav, extrem de grav faptul ca nicio institutie a statului nu a mers sa-i bata la usa femeii din propozitie – om care putea sa-l avorteze pe Kake la vremea potrivita, dar n-a stiut asta sau n-a avut atunci bani pentru asa ceva! – si s-o intrebe pe doamna care ravneste scarbos la fotoliul doctorului Calin Pop de unde puii mei are atata banet?
Cu atat mai mult cu cat este arhicunoscut faptul ca fatalaul de fiu e arhidator in stanga si in dreapta!

„Doamna” mama incalca secretul medical

Amenintarea care mi s-a adus la cunostinta cu posibila publicare a unui act medical din preajma anului 1995 m-a facut sa rad!
N-am nimic de ascuns, n-am ascuns nimic!
DACA as fi putut fi cumva santajat vreodata, cu CEVA, va asigur ca acest lucru s-ar fi intamplat deja!
Dar, un act medical cu care eu a trebuit, la acea vreme, sa imi acopar niste zile lucratoare – am fost plecat la un concurs national de pescuit EXACT in aceeasi perioada si pot demonstra asta! – pe unul ca mine nu il sperie!
Pe de alta parte eu, da, recunosc, i-am dat spaga – ca la medic - „doamnei” Chereches, CEVA anume, ca sa ma rezolve cu acele documente! Ea nu ISI MAI ADUCE aminte?
Nasol moment in cariera ei, pentru ca atunci inseamna ca ESTE SENILA si ca trebuie sa paraseasca de urgenta sistemul si sa se ocupe exclusiv de REEDUCAREA acestei progenituri care daca ar ramane din senin fara bani, masini luxoase si case ar fi un GUNOI.
Ceea ce si este, de fapt, pornind de la caracterul lui.

Antecedente ale mamei care fura acte medicale pentru fiul santajist

Spre ciuda si spre disperarea LOR si pentru ca sa stea ei flexati, ii chiar rog frumos sa publice acea hartie!
Numai astfel o sa pot sa sa ii dau in judecata si sa ii intreb cum puii mei se face ca aexact din institutia pe care o conduce ea apar pe piata acte impotriva celor care nu se lasa calcati in picioare de odrasla lipsita de caracter!
Pe de alta parte, dupa cum puteti constata si din linkurile anexate prezentului articol, RETETA aceasta a mai fost folosita – pare-se! – si impotriva jurnalistilor Marian Ilea, Adrian Rusu, Ciprian Dragos, Octavian Butuza, Claudiu Florescu, Gheorghe Parja sau Alin Preda.
Fiecare vulnerabil in felul lui, ca tot omul!
In plus, astfel, ca urmare a amenintarilor directe si nevoalate ale lui KAKE - om disperat sa ma reduca la tacere cu orice pret! – am avut o revelatie.
Inseamna ca A AVUT DREPTATE Cornel Sabou, in anul 2007, cand a publicat o campanie intreaga – inclusiv documente medicale si date din dosarul medical al lui Marian Ilea – in ziarul sau, „Viata Maramuresului”!
Pentru ca, iata, ca salt in timp, uite ca la fel se poarta cuplul Mama lui Kake si Fiul Mamei lui Kake!

Cornel Sabou confirma scurgerea de informatii

Logic, l-am intrebat pe Cornel Sabou despre SURSA avuta atunci cand a scris impotriva lui Marian Ilea.
El ne-a spus urmatoarele, pe marginea acestui fapt:
„In vremea aceea, printr-un intermediar am primit, de la Catalin Chereches, date concrete din dosarul medical al lui Marian Ilea. Intrucat in acel moment eram intr-un conflict mediatic cu colegul meu de breasla, scopul pentru care mi-au fost furnizate aceste date mi-a fost comunicat explicit, anume compromiterea imaginii lui Marian Ilea, pe ideea ca acesta sufera de grave afectiuni psihice. In aceeasi perioada, in cotidianul „Glasul Maramuresului” Marian Ilea publica numeroase articole extrem de critice impotriva si la adresa lui Catalin Chereches, pe atunci fara supranumele de KAKE, supranume pe care CHIAR Marian Ilea I l-a si dat. In plus, STIU de la intermediarul cu pricina, caruia deocamdata inca ii pastrez anonimatul, ca toate datele medicale despre Marian Ilea au fost primite de actualul deputat Catalin Chereches CHIAR de la mama lui, dr. Viorica Chereches”.
No comment!

PS

Deci, madam KAKE, cand scoateti hartiile asa zis compromitatoare impotriva mea?

Ioan Romeo Rosiianu

Niciun comentariu: