joi, 5 mai 2011

Evenimentele zilei...


''PARAMONGOLS - the undercover paramedics for Mongolia''

Bucuresti, Club Fabrica
05 Mai 2011, ora 20:00 - 06 Mai 2011, ora 03:00

Paramongols, prima echipa romaneasca la cel mai mare raliu umanitar din lume, isi incepe seria de evenimente promotionale in data de 5 mai 2011. Incepand cu orele 20, ClubFabrica isi va deschide portile tuturor sustinatorilor proiectului si nu numai, pentru o noapte de concerte si surprize. In sprijinul echipei vor canta The Monojacks, Touluse Lautrec si Caughy. Pretul unui bilet este de 15 Ron si constituie donatia directa a participantului catre Christina Noble Foundation, organizatia caritabila oficiala a raliului
Florin Cobuz-0745 256 846
contact@paramongols.ro
http://www.paramongols.ro

Blogunteer.ro

Bucuresti, Internet
10 Noiembrie 2010 - 31 Decembrie 2015, ora 00:00

Asociatia Young Initiative anunta lansarea site-ului Blogunteer.ro, primul blog colectiv dedicat exclusiv voluntarilor din Romania. Blogunteer.ro isi propune sa fie un instrument de informare si dezvoltare pentru voluntarii romani, dar de asemenea isi doreste sa promoveze fenomenul voluntariatului in randul tinerilor din tara noastra. Printre sectiunile blogului se numara cele legate de Voluntariat si Voluntariat International, Dezvoltare Personala si CareerStart, Portret de Voluntar, Interviuri, Proiecte si Activitati. Categoriile cele mai indraznete si care sunt specifice Blogunteer sunt Do-It-Yourself si Provocarea Lunii: Dezvolta-ti comunitatea! , ce isi propun sa ii stimuleze pe cititori sa faca schimbari pozitive in comunitatile lor, dandu-le in acelasi timp si instrumentele necesare.
Blogul va prezenta, pe langa aspectele specifice voluntariatului, si beneficiile pe care acesta le aduce tinerilor in planul dezvoltarii personale si profesionale, subliniind in acelasi timp importanta pe care voluntariatul o poate avea in viitoarea cariera. Continutul blogului este realizat de catre o echipa de peste 10 tineri cu experienta in actiunile de voluntariat si puternic implicati in comunitatile lor, care isi doresc sa construiasca o comunitate solida in jurul voluntariatului romanesc, dar sa le insufle si altora dorinta de a face voluntariat.
Razvan Sassu, Presedinte
Email: razvan.sassu@younginitiative.org
Telefon: 0727334743
info@younginitiative.org
http://www.younginitiative.org

A fost lansat site-ul www.testededragoste.ro

Bucuresti,
24 Noiembrie 2010, ora 00:00 - 25 Noiembrie 2030, ora 00:00

S-a lansat site-ul TesteDeDragoste.ro avand la baza ultima versiune a popularei platforme de blogging wordpress.
TesteDeDragoste.ro propune cititorilor sai un numar mare de teste de dragoste, fidelitate, compatibilitate, dar si numeroase articole utile pe diverse teme cum ar fi: relatii, casnicie, sfaturi pentru femei, sfaturi pentru barbati etc.
Chirita Octavian Stefan
office@testededragoste.ro
http://www.testededragoste.ro

Worship with gandharwas

Braila, teatrul Maria Filotti (Str. Mihai Eminescu, nr. 2),
05 Mai 2011, ora 19:00 - 21:00
Centrul Cultural Indian Tansen organizeaza cu sprijinul Ambasadei Indiei in Romania un spectacol de Muzica si Dans Clasic Indian la Braila. Concertul va avea loc in sala mare a teatrului Maria Filotti (Str. Mihai Eminescu, nr. 2), joi 5 mai 2011 incepand cu ora 19. Spectacolul va fi sustinut de grupul Turya Classical si dansatoarea de Bharatanatyam Reena Singh.
Teatrul Maria Filotti, Str. Mihai Eminescu, nr. 2, 810026, Braila
Agentia Teatral, Str. Mihai Eminescu, nr. 10, Braila
telefoane 0239-613930 (secretariat), 0239-613969 (agentia teatrala)
c.tansen@gmail.com
http://tansen.ro

Lansare site www.integrameonline.ro

Bucuresti
14 Octombrie 2010, ora 15:00 - 14 Octombrie 2030, ora 15:00
AVERTISMENT!
Dezlegarea acestor jocuri creeaza dependenta!
Site interactiv dedicat integramelor. MAXIM - lumea magica a cuvintelor ! Cea mai mare comunitate de dezlegatori de integrame. Terapia de joc MAXIM!
021 317 90 29
office@maximgrup.ro
http://www.integrameonline.ro

Concurs Optiplaza: castiga ochelari de soare Police!

Romania, www.facebook.com/optiplaza
18 Aprilie 2011, ora 09:00 - 30 Iunie 2011, ora 23:00
MECANISM:
Intra pe contul de facebook Optiplaza (facebook.com/Optiplaza) si da "Like". Posteaza o poza cu ochelarii tai de soare preferati in sectiunea perete, (adauga fotografie, la descriere adauga numele complet). Pozele se vor salva in folderul Pozele altora/Photo by others. Strange cat mai multe "Like-uri" si CASTIGA! Perioada acceptare fotografii: 18 aprilie-30 iunie.
Participantii pot inscrie in concurs o singura fotografie.
Votarea se face intre 18 aprilie-30 iunie, dand like la poza.
Like-ul poate fi acordat si fara participarea la concurs.
Pot participa sau vota doar cei care au dat like Optiplaza.
Castigatorii vor fi alesi exclusiv in urma like-urilor date de fani.
Castigatorii vor fi anuntati pe 4 iulie.
Premiile 1, 2, 3 - 1 pereche de ochelari de soare Police
Premiile 4 - 10 - 1 pereche de ochelari de soare Avanglion!
REGULAMENT OFICIAL
Art.1. Conditii generale
-Concursul foto este organizat si desfasurat de catre SC Optiplaza SRL, denumit in continuare "Organizator"
Art.2. Calendarul de desfasurare al Concursului
-Concursul se va desfasura in perioada 18 aprilie-30 iunie
-Tema concursului: Poze cu tine si ochelarii tai de soare!
Art.3. Dreptul de participare
-Participantii pot inscrie in concurs o singura fotografie. Daca vor fi postate mai multe fotografii, organizatorul are dreptul de a alege doar una dintre ele, restul fiind sterse.
-Pozele se pot posta oricand in perioada 18 aprilie-30 iunie.
-Utilizatorii trebuie sa fie proprietarii tuturor drepturilor asupra fotografiilor inscrise in concurs. Organizatorii concursului nu isi asuma nici o responsabilitate privind eventuale incalcari ale dreptului de autor. Responsabilitatea revine in mod exclusiv celui care a trimis fotografia.
-Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina anumite poze care frizeaza bunul simt sau care pot aduce ofensa.
-Organizatorii au dreptul de a folosi fotografiile castigatoare in cadrul grupului, fara plata vreunui drept material.
-Nu este necesara postarea unei poze pentru a participa la vot.
-Castigatorul concursului va fi desemnat exclusiv in urma like-urilor date de fani
Art.4. Premiile
Premiile 1, 2, 3 - 1 pereche de ochelari de soare Police
Premiile 4 - 10 - 1 pereche de ochelari de soare Avanglion!
Pentru a fi validat drept castigator, participantul are obligatia de a trimite Organizatorului datele necesare pentru verificarea identitatii: serie si numar buletin, CNP si adresa. Numele declarat la inscrierea in Concurs trebuie sa fie acelasi cu cel din actul de identitate. Refuzul sau imposibilitatea de a prezenta spre validare aceste date la cererea Organizatorului atrage dupa sine, in mod automat, anularea premiului castigat de catre participant.
Art.5. Predarea premiilor
Participarea la Concurs constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca persoana, numele, localitatea in care domiciliaza si fotografia pot fi facute publice si folosite in materiale electronice sau tiparite de catre Organizator fara nici un fel de plata aferenta, acord valorand cesiunea drepturilor patrimoniale corespunzatoare ale castigatorilor catre Organizator pe teritoriul Romaniei pentru intreaga perioada de protectie a acestora.
Toate premiile Concursului trebuie sa fie revendicate in conformitate cu prevederile Regulamentului oficial, dar nu mai tarziu de 1 luna de la anuntarea castigatorilor, in caz contrar premiile nemaifiind datorate de catre Organizator.
Intrarea in posesia premiilor poate fi realizata prin urmatoarele metode: prin deplasarea la unul din magazinele Optiplaza sau prin curierat.
Art.6. Acord de principiu
Trimiterea fotografiilor si participarea la concurs presupun ca participantii au acceptat in totalitate conditiile prezentului regulament si eventualele decizii ulterioare ale organizatorilor.
Elena Lazarescu
Optiplaza SRL
contact@optiplaza.ro
http://www.optiplaza.ro

Al Di Meola - New World Sinfonia - Pursuit of Radical Rhapsody

Timisoara, Timisoara, Filarmonica Banatul
13 Mai 2011, ora 20:00 - 23:00
Al Di Meola, primul invitat al Festivalului PLAI in 2006, revine la Timisoara impreuna cu grupul sau, New World Sinfonia, pentru a prezenta ultimul lor album, Pursuit of Radical Rhapsody . Concertul va avea loc pe scena Filarmonicii Banatul din Timisoara, in data de 13 Mai 2011.
Dupa intalnirea din 2006 cu publicul timisorean si echipa de voluntari PLAI, Al di Meola a dorit sa revina in Timisoara inca de atunci.
Am avut parte de o primire frumoasa, publicul a fost foarte cald, spectacolul foarte bine planificat. Vibratiile au fost extrordinare. Organizatorii PLAI sunt oameni pa care ii consideram prieteni in acest moment (Al Di Meola)
Putini chitaristi au revolutionat atat de mult stilul interpretativ ca Al Di Meola. Indragostit de jazzul fusion experimental, Al Di Meola este astazi unul dintre cei mai proeminenti reprezentanti ai genului. Tehnica sa inegalabila i-a pavat drumul catre o cariera fabuloasa, iar pasiunea si profunzimea spiritului sau creativ i-au castigat nenumarati fani in intreaga lume. Al Di Meola va cnta pe scena Filarmonicii alturi de trupa sa, New World Sinfonia. New World Sinfonia s-a dezvoltata in ceva cu adevarat frumos. Pentru mine este cel mai rasplatitor lucru pe care l-am facut de foarte multa vreme. Nu are un volum extrem de mare, in schimb inunda de armonii bogate bazate pe foarte multa improvizatie, este o muzica emotionala (Al Di Meola) A colaborat cu artisti valorosi precum Chick Corea, Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder sau Jean Luc Ponty. Printre realizarile sale de marca se numara albumele inregistrate cu Return to Forever, trupa lui Chick Corea, proiectul Super Guitar Trio, care l-a adus alaturi de alti 2 chitaristi celebri, Paco De Lucia si John McLaughlin sau trio-ul The Rite Of Strings, cu Jean-Luc Ponty Si Stanley Clarke. Revista Guitar Player Magazine l-a clasat de patru ori pe primul loc in topul celor mai buni chitaristi de jazz ai tuturor timpurilor. Biletele pentru acest eveniment se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau de la magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti. Partener principal: IHM Total Consult.
Parteneri eveniment: Primaria si Consiliul Local Timisoara, Filarmonica Banatul, ABA Consulting, SSI Schafer, Radio Guerrilla, 24 FUN, Academia Catavencu, TVR Timisoara si multi altii. Parteneri ce investesc in dezvoltarea PLAI: Kathrein.
birou@plai.ro
office@ihm.ro
http://www.ihm.ro

Niciun comentariu: