miercuri, 25 mai 2011

PENAL! Din cauza Monicăi Mureşan s-au făcut deturnări de fonduri la DJTS Maramureş, CJ Maramureş şi CL Baia Mare


articol preluat de pe www.ne-cenzurat.ro

După cum v-am demonstrat cu vreo două luni în urmă, Monica Mureşan, fosta noastră mare sportivă se cam ţine de prostii.
Am arătat pe larg, într-un amplu material cum că cel mai bun elev al ei s-a dopat, motiv pentru care i s-au retras titlul de campion şi medalia aferenta câştigate nedrept la Campionatele naţionale de la Tg Mureş.
Din nefericire, instituţiile abilitate nu şi-au făcut treaba, astfel încât şi ea şi elevul au rămas cu banii primiţi ca premiere.



Monica Mureşan a indus în eroare instituţiile statului

Aşa cum vă vom demonstra în rândurile care urmează, cu o seninătate dezarmantă şi cu un tupeu caracteristic celor din lumea interlopă, Monica Mureşan a trâmbiţat în cele patru vânturi faptul că Laura Cupşa este sau ar fi eleva ei.
Rezultă asta dintr-o sumedenie de articole. Noi am selectat numai câteva şi le-am ataşat prezentului articol. Dar, ca să vă convingeţi, daţi căutare după numele Laura Cupşa şi vă veţi convinge!
Revenind, ca urmare imediată a acestor atâtea trâmbiţări, fata noastră – dar şi Monica Mureşan, ca antrenor – a ajuns să fie premiată şi de noul primar al Băii Mari, atunci doar deputat.
Şi, pentru ca povestea să devină penală, cât se poate de penală, ea a reuşit să-i determine pe cei din Consiliul Local Baia Mare, din Consiliul Judeţean maramureş şi de la Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Maramureş s-o premieze pe fată.
Ok! Mi se pare corect să îi fie recunoscută valoarea şi să fie susţinută.
NUMAI CĂ, spre exemplu, ca să fie treaba cât se poate de PENALĂ, lucrurile nu stau chiar aşa.

Dovada minciunii şi a deturnării de fonduri


Conform legilor în vigoare, pe siteul Federaţiei Române de Culturism şi Fitness s-a postat „Raportul de activitate al Biroului Federal pe anul 2010”.
Din acesta, după cum puteţi constata din Raportul scanat, de la pagina 3 rezultă cât se poate de clar faptul că Laura Cupşa aparţine clubului Dumifitness Cluj Napoca.
În acest nu vorbim decât de deturnare de fonduri, deoarece cele trei instituţii enumerate, datorită Monicăi Mureşan a dat bani unui sportiv care nu ne aparţine nouă, aşa cum susţinea antrenoarea noastră.

Alte bâlbe şi semne de întrebare

Ca o dovadă clară a faptului că Monica Mureşan se încurcă în propriile bâlbe e însuţi faptul că dacă din Raportul FRCF rezultă că laura este legitimată la Dumifitness din Cluj Napoca, din sumedenia de articole pe care le puteţi singuri studia rezultă ba că Laura ar fi la Gym Ovidiu Baia Mare, ba la Gold Star Baia Mare.
Alo! Poliţia! Se aude?
Când vă veţi sesiza împotriva imposturii?
Dacă nu, noi vom stărui! Că aşa suntem noi, perseverenţi!

Ioan Romeo ROSIIANU

Niciun comentariu: