miercuri, 13 iulie 2011

Criminalii perfecţi (V) - Petrolul şi războiul din Asia

SCRISOARE DESCHISA PRESEDINTELUI ROMANIEI-CRIMINALII PERFECTI (publicată în 2006)
Autor: Manoliu Valentin
continuare...

PETROLUL SI RAZBOIUL DIN ASIA

Razboiul din IRAK si AFAGANISTAN are drept scop distrugerea populatiei autohtone pentru ca evreii rusi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni si satanisti sa puna mana pe petrolul din Asia.
In subsolul ASIEI se gaseste PETROL in rezerve exploatabile peste 562 de miliarde de barilii, respectiv:

Arabia Saudita 262 miliarde de barili
Irak 113 miliarde de barili
Kuweit 97 miliarde de barili
Iran 90 miliarde de barili

America, Nigeria, Venezuela, Azerbasdjan, Uzbekistan si altele toate la un loc au deabea 390 de miliarde de barili.
America se pregateste de razboi in Iran, sa atace Iranul pentru a putea fura petrol si din aceasta tara.
Beneficiarii acestor razboaie si invazii militare sunt CRIMINALII PERFECTI, respectiv patroni, ofiteri, militari, servicii secrete si civili care prin firmele lor finanteaza aceste razboaie pentru ca ulterior sa intre in posesia resurselor natura le ale solului si subsolului aceastor tari si pentru a avea piata de desfacere pentru produsele lor.
Cetateanul american este indus in eroare, intrucat petrolul furat din IRAK de BRUCE JACKSON si gasca lui, il vand la suprapret, prin firmele LOR, pe piata americana, iar aliatii respectiv Românii trimit militari, armament militar si specialisti militari, platiti de poporul roman pentru ai apara pe evreii rusi, americani, masoni si satanisti sa fure PETROLUL IRAKIAN si sa ucida populatia autohtona din irak la comanda unor generali NATO care sunt traficanti de droguri, spalari de bani, carne vie si arme, spalari de bani (vezi cazul WILLEM MATSER gen. american NATO condamnat prin Olanda pentru spalare de bani si care vroia sa investeasca peste 200 de milioane de dolari in Bursa de valori din Romania prin banca Columna a lui OVIDIU TENDER, care si-a schimbat ulterior denumirea in ARDAF-grupul financiar TENDER, (asa, cum SOV si-a schimbat denumirea din GELSOR in OMNIASIG) avand sediul tot in str. Primaverii, intrucat este mason si fost ofiter de securitate si el imparte legea in romania dupa decembrie 1989).
Bruce Jackson este seful PROJECT FOR TRANZITIONAL DEMOCRACIES, (din aceste organizatii face parte si Julie Finley)adica implementarea democratiei in tarile unde lovitura de stat a reusit. Dupa ce au finantat si organizat loviturile de stat, acum se ocupa de implementarea democratiei, isi numesc: SOLDATI in instututiile statelor respective, adica SOLDATI care sa:
- distruga industriile si economiile tarilor respective prin privatizare, restructurare si disponibilizari abuzive si ilegale,
- sa faca imprumutui externe in numele tarilor respective, dar tot ei sa fie beneficiarii acestori imprumuturi externe, prin firmele lor, adica sa-I cheltuie cum vor muschii lor fara sa plateasca nimic, fara sa plateasca taxe si impozite, iar populatia autohtona sa plateasca aceste credite externe folosite de evreii rusi, americani, masoni si satanisti, prin scumpiri de tot felul si sclavagism mondial
- sa le de-a pe nimic intreprinderi, fabrici, bogatiile solului si subsolului acestor tari in numele statului si poporului respectiv.
Bruce Jackson este autorul renumitei declaratii de la Vilinius din Februarie 2003 in care noile state membre NATO trebuie sa DECLARE FIDELITATE NECONDITIONATA PENTRU AMERICA, mergand pe principiul: ``CINE NU ESTE CU NOI ESTE IMPOTRIVA NOASTRA. ``
In spatele lui Bruce Jackson se afla un renumit miliardar evreu Rumsfeld.
Donald Rumsfeld, secretarul american al apararii, Ricardo Sanchez, fostul comandant al trupelor SUA in Irak, George Tennet fostul director CIA, Steven Cambone, subsecretarul apararii pentru servicii secrete, Janis L. Karpinski, generalul de brigada trebuie sa raspunda pentru abuzurile comise la Abu Ghraib.
Centrul pentru Drepturi Constitutionale, cu sediul la New York, si Asociatia Avocatilor Republicani din Berlin au anuntat ca impreuna cu cinci cetateni irakieni, maltratati de soldatii americani, solicita declansarea unei anchete de catre procurorii germani asupra activitatilor oficialilor americani in Irak.
Vicepresedintele CDC, Peter Weiss a informat ca a ales Germania datorita Codului Penal al Crimelor impotriva Legii Internationale, introdus in 2002, care ofera tribunalelor germane jurisdictie universala in cazuri de crime de razboi sau crime impotriva umanitatii.
Presedintele CDC, Michael Ratner a declarat ca "Incepand cu Donald Rumsfeld, liderii politici si militari insarcinati cu misiuni in Irak trebuie anchetati si condamnati" si a anuntat ca cei cinci civili irakieni pe care ii reprezinta au fost victime ale abuzurilor, prin tratamente cu socuri electrice, pedepse corporale severe, privare de hrana si abuz sexual.
Colonelul in retragere Stuart A. Herrington, a intocmit un raport in care avertiza ca practicile de arest si detentie utilizate de un grup de elita, din care faceau parte membri ai CIA si soldati sunt abuzive si ilegale din punct de vedere tehnic. Washington Post, releva faptul ca oficiali din cadrul armatei americane stiau despre abuzurile care se practicau asupra prizonierilor cu cel putin o luna inainte sa afle de actele de la inchisoarea Abu Ghraib, in ianuarie 2004.
Bruce Jackson a finantat si participat la lovitura de stat din Romania din decembrie 1989, alaturi de agenti CIA membrii AMBASADEI SUA, MARII BRITANII, FRANTEI, ISRAELULUI, ITAIEI, SPANIEI, GERMANIEI, RUSIEI si alti la Bucuresti, comunitatea evreiasca din Romania, trupele speciale ale armatei secrete sovietice GRU conduse de gen Vitalie Ustroi, Vitalie Dobanda (fost sef al finantelor in republica Moldova, cel care se ocupa de afacerile lui SOV) si alti, agenti FSB-KGB, agenti francezi din SDECE, agenti unguri AVO, agenti sirieni OMAH HAYSSAM si alti.
Acelasi lucru se intampla in prezent in Belarus la Minsk pentru inlaturarea lui Lukasenko de la putere, dupa data de 20 martie 2006 au inceput proteste de strada si mitinguri impotriva lui Lukasenko, exact la o zi dupa alegerile presidentiale din Belarus.
Realitatea TV in data de 21 03 2006 la stirile de la ora 20 relateaza despre faptul ca la mitingul de protest impotriva lui Lukasenko participa si AMBASADORII UE, adica prin forta strazii vor sa-si puna si in guvernul din BELARUS SOLDATI EVREI, MASONI SI SATANISTI cu care sa fure bogatiile naturale ale solului si subsolului statului Belarus, asa cum a facut in ROMANIA, BULGARIA, POLONIA, CEHOSLOVACIA, UCRAINA, R. MOLDOVA, GEORGIA si altele.
Acesta este UNIUNEA EUROPENA in care vor sa intre cetatenii ROMANIEI, niste hoti, banditi si criminali internationali. UNIUNEA EUROPENA doreste ca EI sa devina stapanii Romaniei si NOI sclavii lor.
Nu stiu pentru care motiv AMBASADORII UE, sau membrii altor ambasade straine acreditate in CECENIA nu se duc sa protesteze la Grozni, impotriva invaziei militare RUSE-SOVIETICE in CECENIA si sa inlature conducerea bolsevica impusa de Moscova in Cecenia.
Bruce Jackson a finantat si participat la toate LOVITURILE DE STAT din UCRAINA impreuna cu comunitatea evreiasca condusa de Vadim Rabinovici, liderul Congresului Evreiesc din Ucraina, inclusiv la finanatarea ALIANTEI REVOLUTIONARILOR PORTOCALII.
Bruce Jackson a finantat si participat la lovitura de stat din Georgia cu acordul MOSCOVEI-PUTIN. (va urma)

Niciun comentariu: