miercuri, 20 iulie 2011

Criminalii perfecti (VIII) - MASONII ŞI SATANIŞTII DIN INSTITUŢIILE STATULUI ROMÂN SUNT SUBORDONAŢI COMUNITĂŢII EVREIEŞTI

Autor: Manoliu Valentin

SCRISOARE DESCHISA PRESEDINTELUI ROMANIEI (publicata in 2006)

(continuare)
Guvernul Năstase a emis Ordonanţa de Guvern 37/30 ianuarie 2003 prin care recunoaşte Asociaţia "Marea Lojă Naţională din România" – MLNR - ca fiind de utilitate publică şi este susţinută financiar de la bugetul statului român. Marea Lojă Naţională din România a fost înfiinţată în 1980 şi este condusă de Eugen Ovidiu Chirovici, preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru IMM-uri, fost consilier al premierului Adrian Năstase.
Asociatia "Marea Lojă Naţională din România" - MLNR este sustinuta financiar de Guvernele României din taxele şi impozitele cetăţenilor români, iar pe de altă parte membrii acestei organizaţii evreieşti, masonice şi sataniste, de 16 ani sărăcesc, înfometează şi atacă cetăţenii români prin renumitele PRIVATIZĂRI, RESTRUCTURĂRI şi DISPONIBILIZĂRI abuzive şi ilegale.
Cine solicită modificarea CONSTITUŢIEI ROMÂNIEI?
- Comunitatea evreiască şi membri Asociaţiei "Marea Lojă Naţională din România" - MLNR care conform art. 40 din CONSTITUŢIA ROMÂNIEI (“Asociaţiile cu caracter secret sunt interzise”) aceasta organizaţie criminală internaţională condusă de Ovidiu Chirovici este în afara legii. Asociaţia "Marea Lojă Naţională din România" - MLNR pentru a intra în legalitate trebuie să se modifice art. 40 din Constituţia României şi să fie finanţaţi în continuare din banii poporului român.
- SATATELE UNITE ALE AMERICII atacă România prin NAŢIONAL GEOGRAFIC în ediţia internaţională din iunie 2005 în care prezintă un FALS ISTORIC despre România şi mai mult susţine că MAGHIARA ESTE LIMBA MATERNĂ ÎN ROMÂNIA.
- UDMR în parlamentul Europei solicită autonomia Tansilvaniei şi implementarea STATUTULUI MINORITĂŢILOR în România.
- Crstian Pârvulescu (oare este rudă cu CONSTANTIN PÂRVULESCU cel care a dat semnalul loviturii de stat din Romania?) un trădător naţional care solicită modificarea statutului de stat naţional şi indivizibil din Constituţia României.
- Deputaţii români din Parlamentul Europei susţin acţiunile antiromâneşti ale membrilor UDMR din parlamentul Europei.
De ce oare?
Deputaţii români din Parlamentul Europei susţin solicitările UDMR şi ale Comunităţii Evreieşti, masonice şi sataniste pentru cei 7.000 de EURO pe care-i primesc lunar. Deputaţi care până mai ieri dormeau în Parlamentul României. Acum au fugit să doarmă în Parlamentul european! Printre ei se numara MONA MUSCĂ, Adrian Cioroianu şi alţii.
MONA MUSCĂ şi alţi deputaţi, parlamentari şi ziarişti au făcut un spectacol naţional înainte de alegerile din 2004 în care au arătat pe toate posturile de TV şi mass-media cât de săraci sunt românii şi cum trăiesc ei cu un salariu şi o pensie mizeră, adică sunt muritori de foame în Romania condusă de EI după LOVITURA DE STAT din decembrie 1989.
Mona Musca şi alţii, după ce au ajuns din nou în fruntea instituţiilor statului român, nu au rezolvat problemele cetăţenilor români (vezi greva pensionarilor din Galaţi, martie 2006, muritori de foame în România, atacaţi cu jandarmii de prefectul oraşului Galaţi, greva muncitorilor de la REPUBLICA, întreprindere la care RUŞII nu pot renunţa întrucât este un punct strategic militar sovietic-rus în România, în care poate ataca uşor Bucureştiul, iar pe calea ferată poate primi la fel de uşor tehnică militară sovietică-rusă), dar fug din instituţiile statului român în instituţii evreieşti, masonice şi sataniste internaţionale, respectiv UE, ONU, NATO şi altele unde sunt plătiţi cu mii de dolari şi euro pentru a distruge statul român, epurarea etnică a poporului român şi pentru a apăra interesele CRIMINALILOR PERFECŢI în România, inclusiv cele maghiare, respectiv UDMR. De asemenea trebuie făcută precizarea că un alt demnitar român, respectiv ADRIAN SEVERIN după ce a pus mâna pe lista cu spionii de la Pacepa, a renunţat la funcţia de MINISTRU AL AFACERILOR EXTERNE, funcţie primită din partea CDR după alegerile din 1996 şi a negociat o mare funcţie în PARLAMENTUL EUROPEI pe un salariu lunar de câteva zeci de mii de euro pe lună şi a fugit din PD în PSD, un speculant politic.
Cine susţine distrugerea Romaniei şi epurarea etnică a poporului român? (va urma)

Niciun comentariu: