sâmbătă, 30 iulie 2011

Florin Tataru – interesat de soarta agentilor economici


Candidatul sustinut de PSD, PNL, PC si PNTCD pentru functia de deputat , Florin Tataru – interesat de soarta agentilor economici

Scris de Rely Miko-Indre

“Poverile fiscale care au fost puse pe angajatori vor fi eliminate de USL, singura forta politica ce are in vedere reducerea costurilor si a riscurilor financiare de pe piata interna”, a declarat Florin Tataru, candidatul sustinut de USL (PSD, PNL si PC), precum si de taranisti, pentru functia de deputat in Colegiul electoral Baia Mare est. Declaratia a fost facuta la simpozionul organizat la Turnul Macelarilor, prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la infiintarea societatii Rustic. Acesta a fost insotit de Cristian Anghel, seful de campanie si reprezentanti ai USL, consilieri locali si judeteni, si reprezentantii organizatiei de tineret din PSD.

Zi plina pentru social-democratul Florin Tataru, candidatul desemnat de PSD si sustinut de USL si PNTCD pentru Camera Deputatilor. Vineri, in prima parte a zilei, candidatul a luat parte la manifestarile organizate in Piata Tricolorului din Baia Mare, unde a fost marcata Ziua Imnului National. Aici, a discutat cu veterani de razboi, militari in rezerva si retragere, reprezentanti ai sindicatelor si a fost martor la lectia de istorie oferita de un reprezentant al Arhivelor Nationale, care a vorbit despre semnificatia zilei. Apoi Tataru a participat la o reuniune din mediul economic. La Turnul Macelarilor, obiectiv recent reabilitat de firma Rustic din Baia Mare, s-au marcat doua decenii de activitate a firmei care s-a ocupat de refacerea constructiei-monument istoric, lucrarile fiind finantate din fonduri europene.

“Ma preocupa soarta agentilor economici. Ma bucura ca mai exista agenti economici de succes care, in vremuri de criza, au facut fata masurilor antieconomice luate de actuala guvernare. In ultimii trei ani, autoritatile publice au facut prea putin pentru cresterea economica si mentinerea mediului de afaceri. Este laudabil ca o astfel de societate (n. red. Rustic), ce are specific in constructii de lemn si restaurare, reprezinta cu onoare numele Maramuresului atat in tara, cat si strainatate”, a declarat Tataru.

Social-democratul a precizat ca USL este singura forta politica ce se preocupa de soarta economiei romanesti. “USL a lansat prin programele economice o serie de propuneri legislative care vizeaza sprijinirea agentilor economici si crearea mediului propice de dezvoltare. De asemenea, USL are in vedere reducerea costurilor si a riscurilor financiare pe piata interna. Nu se poate ca un stat modern sa nu puna la dispozitia mediului de afaceri nicio masura economica menita sa creeze locuri de munca, dezvoltare si bunastare pentru cetateni. Prima preocupare a mea, din calitate de deputat, este atragerea de investitii si crearea locurilor de munca. In 21 august, vom arata intregii Romanii ca directia pe care o da electoratul este cea buna. USL este singura forta politica, responsabila si unita, apta sa transforme Romania intr-o tara demna si sa scoata tara din actuala mizerie economica si sociala”, a punctat Tataru.

In semn de respect si pretuire pentru cei care administreaza societatea care duce faima Maramuresului peste hotare, Tataru i-a oferit d-nei Cusner un buchet de flori.

preluat de pe
www.stirimm.ro

Niciun comentariu: