vineri, 29 iulie 2011

Florin Tataru si-a inregistrat candidatura pentru functia de deputat in Colegiul Baia Mare II


Scris de Rely Miko-Indre

“Candidez pentru cetateni”, a declarat Tataru

“Candidez pentru cetateni”, a declarat raspicat Florin Tataru, candidatul sustinut de PSD, PNL, PC si PNTCD pentru functia de deputat in Colegiul Baia Mare II. Declaratia a fost facuta dupa ce social-democratul Florin Tataru si-a inregistrat candidatura la Biroul Electoral de Circumscriptie (BEC).
Un intreg alai, format din reprezentanti ai partidelor politice din USL (PSD, PNL si PC), simpatizanti, prieteni si membri ai familiei candidatului s-au alaturat lui Florin Tataru si l-au insotit la BEC pentru depunerea documentelor necesare inregistrarii candidaturii pentru alegerile parlamentare partiale din 21 august. De la sediul PSD si pana la Palatul Administrativ, in jurul orei 9.30, candidatul, insotit de numerosul grup de sustinatori (reprezentanti ai organizatiilor de femei si tineret, lideri ai organizatiilor locale si judetene, consilieri locali etc.) a pornit inspre BEC. Florin Tataru si-a inregistrat candidatura, iar judecatorii care fac parte din BEC urmeaza sa analizeze documentele depuse. Acestia au precizat ca au fost indeplinite conditiile de forma.
“Spun raspicat ca eu candidez pentru cetateni. Toata lumea vede ca Romania nu merge in directia buna si ce s-a intamplat cu Maramuresul in aceasta guvernare. Trebuie sa recladim tot ceea ce a fost distrus de actuala putere. Trebuie sa redam demnitatea cetatenilor. Candidez pentru viitorul Maramuresului, viitorul cetatenilor nostri, candidez impotriva celor care ne asupresc viata. Vreau sa fiu in Parlamentul Romaniei purtatorul de cuvant al maramuresenilor, al celor care doresc sa pedepsim minciuna si iresponsabilitatea politicienilor puterii. In calitate de deputat ma voi bate pentru maramuresenii din colegiu”, a declarat Tataru. Dupa depunerea candidaturii, Florin Tataru i-a oferit sotiei sale un buchet de flori in semn de respect si apreciere pentru sprijinul si intelegerea de care a dat dovada si pentru ca-i este alaturi in aceasta batalie si i-a multumit.
“Sunt convins ca vom castiga. Suntem o echipa si vrem sa schimbam ceva in aceasta tara, in acest judet. E bine ca schimbarea incepe de la Baia Mare”, a completat Cristian Anghel, directorul de campanie a lui Tataru.

preluat de pe
www.stirimm.ro

Niciun comentariu: