vineri, 5 august 2011

Criminalii perfecţi (XI) - Au luptat ruşii în Irak?

Autor: Manoliu Valentin

SCRISOARE DESCHISA PRESEDINTELUI ROMANIEI (publicată în 2006)

Americanii sunt ALIAŢII RUŞILOR din anul 1944, cu ajutorul servicilor secrete sovietice-ruse (FSB-KGB) şi americane (CIA) şi trupelor militare secrete sovietice, GRU şi NATO stabilesc strategii planetare pentru a ataca şi distruge naţiuni, pentru a le fura resursele naturale ale solului şi subsolului, respectiv PETROL, GAZE, AUR, DIAMANTE şi altele, şi pentru a-i face sclavii lor pe cetaţenii acestor naţiuni.
În România este de râsul curcii, cum cetăţeniii români, după o dominaţie SOVIETICĂ-RUSĂ de 45 de ani şi 15 ani de dominaţie evreiască rusă (RUSIA-UE), americană (SUA-ONU), masoni şi satanişti (crime naţionale, sărăcie, foamete şi jaf naţional), se lasă păcăliţi de AMERICANI, aceşti criminali internaţionali ai fiinţei umane, care deja şi-au instatalat baze militare în România, pe MOTIV că AMERICANII au venit în România să ne apere de RUŞI.
AMERICANII nu au venit să ne apere de ruşi şi nici să ne scape de sărăcie şi foamete, EI au venit pentru INTIMIDAREA poporului român.
Toate acţiunile militare externe ale guvernului SUA în lume soldate cu războaie, lovituri de stat şi asasinate politice sunt finanţate, provocate, dirijate şi controlate de evreii ruşi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni (ORDINUL DE MALTA) şi satanişti.
Un caz elocvent în acest sens îl reprezintă: Henry Alfred Kissinger evreu, mason Ordinul de Malta şi satanist. Secretar de Stat al Administraţiei Americane în timpul lui Richard Nixon şi al lui Gerald Ford, a condus toate acţiunile militare Americane şi al CIA în întreaga lume în perioada 1969-1977.
Kissinger l-a susţinut şi consiliat pe Guvernatorul de New York NELSON ROCKEFELLER, în campaniile prezidenţiale ale anilor 1960 şi 1964 şi l-a susţinut şi consiliat pe Richard Nixon în campania prezidenţială din 1968. Kissinger a deţinut funcţiile de Consilier pe Probleme de Securitate Naţională între 1969-1973 şi Secretar de Stat între 1973-1974 în timpul mandatelor lui Richard Nixon, Secretar de Stat între 1974-1977 pe timpul administraţiei lui Gerald Ford.
În perioada FALSULUI Război Rece dintre Uniunea Sovietică şi America, Kissinger încheie PROTOCOALE cu Moscova de limitare a înarmării strategice (SALT I) şi cel al Rachetelor Anti-Balistice.
În anul 1973, Kissinger, un CRIMNAL DE RĂZBOI, primeşte Premiul Nobel pentru Pace, împreună cu vietnamezul Le Duc Tho pentru contribuţia lor la stabilirea unui acord de pace între cele două ţări. Le Duc Tho refuză premiul din cauză că Alfred Kissinger superviza intensele campanii de bombardament asupra Vietnamului.
Numeroşi analişti în frunte cu Christopher Hitchens, îl acuză pe diplomatul american de CRIME DE RĂZBOI pentru toată perioada cât a fost în fruntea administraţiei Americane întrucat a promovat o politică externă militară agresiva, invazii militare (Vietnam) şi lovituri de stat .

Israelul, în 1967, a atacat şi cucerit Peninsula Sinai de 23. 500 de mile pătrate şi Fâşia Gaza, Iordanul - malul stâng şi Ierusalimul estic, iar Siria a pierdut punctul strategic Înălţimile Golan.
Anwar el-Sadat a devenit preşedintele Egiptului în 1970, şi a conceput un plan de a ataca Israelul în ziua de Yom Kippur, 6 octombrie 1973 cea mai sfântă zi a calendarului evreiesc. Egiptul şi Siria au pregătit nişte simple exerciţii aeriene şi terestre care s-au schimbat într-un atac fulger. Luând prin surprindere Forţele Israeliene de Apărare, trupele egiptene au intrat adânc în Peninsula Sinai, iar Siria lupta să înlăture trupele israeliene de ocupaţie afară din Înălţimile Golan. Războiul pentru recucerirea teritoriilor ocupate de Israel s-a terminat pe 24 octombrie 1973, iar Kissinger a negociat sfârşitul războiului de Yom Kippur.
Anuar El Sadat preşedintele Egiptului este asasinat la data de 6 octombrie 1981, în timpul unei parade militare la care au participat CIA, FSB-KGB, Mosad, M16, SDECE şi alţi infiltraţi în coloanele mecanizate care ajungând în dreptul tribunei oficiale unde se afla Anuar El Sadat, se opresc şi atacă cu arme şi grenade tribuna oficială unde este asasinat Anuar El Sadat şi alţi demnitari Egipteni. Atacul este pus pe seama islamiştilor. La organizarea acestui asasinat politic a participat şi Mubarak viitorul preşedinte al Egiptului, pregătit 5 ani la Moscova pentru această Lovitură de stat.
Anuar El Sadat trebuia înlăturat de la putere în Egipt, întrucat a atacat şi gonit Israelul din Peninsula Sinai şi a expulzat în 1972, peste 20. 000 de consilieri sovietici din Egipt.

11 septembrie 1973, Henry Alfred Kissinger, CIA, MOSSAD şi FSB-KGB orchestrează LOVITURA DE STAT din Chile care duce la înlocuirea preşedintelui ales al Republicii Chile, Salvator Allende, cu Augusto Pinochet care este protejat politic şi juridic de crimele comise în Chile de SUA şi Israel.

În decembrie 1975 Kissinger şi Gerald Ford au sprijinit preşedintele Suharto al Indoneziei să invadeze Timorului de Est, fapt care a dus la masacrarea a peste 200. 000 de oameni.
Sarcinile trasate de Ordinul de Malta prin secretarul de stat american Henry Kissinger trebuie duse la îndeplinire, respectiv “crearea unei Europe unite ca unul dintre evenimentele cele mai revolutionare ale epocii noastre.”
Loviturile de stat nu se declanşează decât atunci când există un ÎNLOCUITOR, al şefului statului ţării în care urmează a se declanşa lovitura de stat. Şef de stat considerat o frână sau o piedică în realizarea planurilor evreieşti, masonice şi sataniste în aceea ţară. Astfel, se crează HAOS şi atunci vine la putere tot un adept al fostului şef al statului respectiv. Acest lucru înseamnă timp şi bani irosiţi degeaba.
În cazul României, pentru Ceauşescu, de mulţi ani la Moscova se pregatea un ÎNLOCUITOR, Ion Iliescu pentru că evreii, masonii şi satanistii să pună mâna pe resursele naturale ale solului şi subsolului, prin privatizări, restructurări şi disponibilizări abuzive şi ilegale şi pentru că cetăţenii României să devină sclavii lor.
Războiul din IRAK a fost grăbit de CRIMINALII PERFECŢI, prin renumitul AUTOATENTAT din 11 septembrie 2001. Lucru care se va dovedi fatal pentru evreii ruşi (RUSIA-UE), americani (SUA-ONU), masoni şi satanişti, întrucât nu au avut pregătit un ÎNLOCUITOR pentru SADAM şi la conducerea Irakului va veni un adept al lui Sadam.
Speculanţii de stat care l-au finanţat şi susţinut pe Bill Clinton, iar dupa numirea lui ca preşedinte al SUA, i-au cerut să atace IRAKUL să-l înlăture pe Sadam de la putere pentru a fura PETROLUL IRAKIAN.

Clinton – “Aveţi un ÎNLOCUITOR pentru SADAM?
CRIMINALII PERFECŢI – “Nu avem un înlocuitor pentru Sadam.
Clinton – “SUA nu va ataca Irakul, nu vreau să creez HAOS în Asia.”
CRIMINALII PERFECTI – “Atunci tu părăseşti Casa Albă, vom găsi pentru tine ÎNLOCUITOR care să facă ce vrem NOI.”

Aşa a apărut scandalul CLINTON -MONICA. Scandal politic scos pe tapet de Mossad şi CIA conduse de CRIMINALII PERFECŢI pentru înlăturarea lui Clinton, iar dacă în spatele lui Monica nu se aflau EI, Monica era de mult oale şi ulcele.
Bush junior a demarat invazia IRAK-ului, aliaţii cei mai tari fiind Ruşii, pe lângă ceilalţi aliaţi. Ruşii au fost factorul principal în reuşita acestei invazii Americane în IRAK.
Dacă la atacarea Yugoslaviei ruşii au participat cu peste 2000 de militari, în cazul Irak-ului, ruşii au participat cu 200.000 militari deja cazaţi în IRAK şi 10.000 de militari ai trupelor secrete militare sovietice, renumitele GRU. Mai mult, ruşii au ştiut planul lui Sadam de a se apăra la Bagdad, până se va răscula toată lumea arabă împotriva Americanilor. Plan distrus de cei 10.000 de militari ai trupelor secrete militare sovietice, GRU paraşutaţi pe aeroportul din Bagdad, fapt ce a dus la spargerea blocadei din jurul Bagdadului concepută de Sadam, iar pentru Americani a fost o simplă formalitate intrarea în Bagdad.
Aceste trupe militare ale serviciului secret sovietic GRU au participat, împreună cu unitatea 404 condusă de col Truţulescu la LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 din România.
Cine l-a scos pe Sadam şi fii lui din încercuirea Americană de la Bagdad?
Misiunea diplomatică Rusă de la Bagdad, cu ajutorul unui convoi diplomatic de maşini al ambasadei au forţat blocada impusă de forţele militare Americane şi au scos cu maşinile ambasadei ruse pe Sadam şi fii săi. Ulterior, ruşii au vândut fii lui Sadam la Americani, care au fost ucişi, şi pe Sadam l-a predat viu Americanilor pentru a fi judecat.
De asemenea trebuie făcută precizarea că, trupele mecanizate ale NATO au fost transportate în IRAK şi AFGANISTAN cu nave aeriene închiriate de la sovietici-ruşi, IL 176 şi AN 124.
Un lucru trebuie precizat şi anume cş UE şi ONU sunt instituţii criminale internaţionale, EVREIEŞTI, MASONICE şi SATANISTE care practică TERORISMUL DE STAT şi care au în subordine Congresul SUA, Guvernele Rusiei, Germaniei, Italiei, Franţei, Marii Britanii, României şi altele, ale căror servicii secrete şi instituţii din aceste state sunt la rândul lor subordonate tot acestor criminali perfecţi. Armatele acestor ţări sunt subordonate NATO care au în subordine trupe UE-KFOR şi ONU-UNPROFOR care sunt alcătuite din militari ai acestor ţări, aşa zise ALIATE. Trupe UE-KFOR şi ONU-UNPROFOR au rol de menţinere a păcii în zone de conflict militar, războaie civile, lovituri de stat finanţate, pregătite şi provocate de CRIMINALII PERFECŢI.
De asemenea, trebuie precizat faptul că ALIAŢII, cum este cazul României, trebuie să cumpere nave maritime şi aeriene scoase din uz ale membrilor NATO, respectiv SUA-elicoptere şi avioane F-16, Marea Britanie-nave maritime militare, trebuie să apere cu trupe şi armament acţiunile NATO şi CIA-FSB-KGB şi trebuie să susţină financiar toate acţiunile militare EVREIEŞTI, MASONICE şi SATANISTE în lume, folosindu-se sloganul lui Bruce Jackson: CINE NU ESTE CU NOI ESTE ÎMPOTRIVA NOASTRĂ.
În anul 1993 are loc primul aranjament planetar numit DUBLA CHEIE, pentru a reglementa folosirea forţei militare de către NATO în lume. Conform acestui aranjament planetar, DUBLA CHEIE, acţiunile militare NATO în zonele de conflict trebuie aprobate de oficiali ONU şi NATO. La mijlocul lunii iulie 1995 a avut loc conflictul de la Sebrenita şi o creştere în amplitudine a războaielor din Yugoslavia care a produs moartea aproximativ 8000 de bărbaţi şi femei musulmani bosniaci şi sârbi bosniaci care a stimulat Washingtonul să orienteze NATO spre direcţia atacului împotriva SÂRBILOR. Cu două luni în urmă, respectiv mai 1995, sârbii i-au ostatici mai mulţi militari din trupele ONU- UNPROFOR, la care masonul şi satanistul Jaques Chirac, preşedintele FRANŢEI, solicită necesitatea unei politici radicale de intervenţie militară NATO în Serbia. Pentru justificarea unei intervenţii militare NATO în Serbia trebuia să aibă loc un atentat. În acest caz, CIA, FSB-KGB, MOSAD, SDECE, M16 şi alţii au provocat în data de 28 august 1995 un atentat la SARAJEVO folosind un obuz sârb care a lovit o piaţă în SARAJEVO, ucigând 38, şi rănind 85 de civili.
Până în august 1995 cheia ONU o deţinea Yasushi Akasahi, Reprezentantul Special al secretarului general ONU în Yugoslavia, după acest atentat Yasushi Akasahi, a cedat cheia ONU comandantului militar UNPROFOR gen. francez Bernard Janvier, pentru că ştia cine a produs atentatul de la Sarajevo şi ce va urma şi nu dorea să fie considerat vreodată CRIMINAL DE RĂZBOI. În acest moment cheia NATO se află la amiralul Leighton W. Smith, comandantul Fortelor Aliate din sudul Europei, de la Neapole.
Comandantului militar UNPROFOR gen. francez Bernard Janvier cunoscând faptul că deja Congresul SUA şi ONU au aprobat atacarea sârbilor din Bosnia Herţegovina, lasă cheia ONU, gen locotenent britanic Rupert Smith şi fuge. Gen locotenent britanic Rupert Smith face apel la cheia ONU în coordonare cu amiralul Leighton W. Smith, comandantul NATO din sudul Europei care deţine cheia NATO, declarând că sârbii bosniaci violaseră Rezoluţia Consiliului de Securitate ONU şi că de această dată trupele NATO sunt obligate şi legitimate să folosească forţa împotriva Sârbilor bosniaci.
Atentatul de la Sarajevo a declanşat Operaţia Deliberate Force condusă de amiralul Leighton W. Smith, evreu, mason şi satanist, CRIMINAL DE RĂZBOI, comandantul NATO din sudul Europei, care a fost lansată în dimineaţa zilei de 30 august 1995, după ce forţele UNPROFOR au părăsit teritoriul sârbilor bosniaci. Aeronave NATO au lansat o serie de bombardamente împotriva unor ţinte selectate în teritoriul deţinut de sârbii bosniaci. Bombardamentele care au durat 20 de zile şi care au dezorientat comunicaţiile sârbilor bosniaci.
Aliaţii au participat cu avioane şi au efectuat 3.515 de zboruri şi au lansat 1026 de bombe asupra 338 de ţinte. Gen. Joulwan împreună cu secretarul general NATO, gen. Willy Claes, au solicitat folosirea rachetelor TOMAHAWK împotriva poziţiilor militare ocupate de sârbii bosniaci în Bajna Luka. Întrebuinţarea rachetelor TOMAHAWK în primele ore ale zilei de 10 septembrie 1995 a contribuit la încheierea conflictului.
În conflictul din Bosnia-Herţegovina a fost pentru prima oară când NATO a integrat în structurile sale peste 2000 de militari sovietici-ruşi care au luptat umăr la umăr cu colegii lor din NATO.
Acest lucru este scos în evidenţă de de Ryan C. Hendrickson într-o analiză a evenimentelor care au dus la declanşarea Operatie Deliberate Force şi a catalogat integrarea militarilor ruşi în NATO ca pe un mare beneficiu.
Destrămarea Yugoslaviei este tot o manevră financiară şi criminală a EVREILOR, MASONILOR şi SATANIŞTILOR, la care a participat şi VATICANUL care prin Banca Vaticanului vărsa 1.988.300 de dolari Institutului pentru răspindirea religiei care cumpără arme din Beirut şi le livrează Croaţiei cu ajutorul gen. rus Victor Bout care le transportă cu avionul în Croaţia. NATO şi CIA finanţate de aceşti speculanţi de stat a controlat atacul Croat împotriva zonelor Sârbeşti în 1995, numită acţiunea STORM (furtuna) condusă personal de Bill Clinton pentru ca după aceea americanii la HAGA să-l condamne pe Milan Babic fostul preşedinte al republicii Sârbe din Croaţia la 13 ani de închisoare pentru că s-a opus forţelor NATO şi extinderii ciumei evreieşti în Balcani, pentru ca ulterior să fie ucis în puşcărie, anunţându-se că Babic s-a sinucis.
Miloşevici, răpit de CIA, FSB-KGB, Mossad şi altele este dus la HAGA şi judecat de adevăraţii CRIMINALII DE RĂZBOI INTERNAŢIONALI, duşmanii fiinţei umane, care refuză să se pronunţe în acest caz pentru ca sârbii să nu atace ambasada SUA, GERMANIEI, ITALIEI, FRANŢEI şi altele, la Belgrad, dar îl ucid încet în puşcărie, lucru care deja s-a şi produs.
Interesant este faptul ca TPI nu a chemat la BARĂ martorii invocaţi de Miloşevici peste, 1.300 de martori evrei, masoni şi satanişti, respectiv Clinton, Schroder, Helmut Khol, Jaques Chirac preşedintele Franţei care susţinea intervenţia trupelor NATO în Yugoslavia. (Chirac a intervenit in actul justitiei din Franţa pentru a opri cercetarea în cazul spălării de bani ai unor membri PSD în frunte cu ION ILIESCU, Viorel Hrebenciuc, Adrian Năstase, Theodor Meleşcanu, Adrian Costea, agent SDECE, bani furaţi din Bancorex pentru a nu deconspira agenţii SDECE care au participat la lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania), Jose Maria Asnar premierul Spaniei, un mafiot şi un terorist implicat în afacerile lui SOV şi autoatentatele din Spania pentru a rămâne la putere în Spania, Blair premierul Marii Britanii de asemenea un terorist şi un mafiot implicat în afacerile lui SOV în Marea Britanie şi alţii care trebuiau să dea socoteală pentru implicarea LOR la finanţarea, atacarea şi destrămarea YUGOSLAVIEI şi atacarea Irak-ului şi a Afganistan-ului, nişte CRIMINALI PERFECŢI AI FIINŢEI UMANE. Nu Miloşevici a amânat judecarea cauzei, ci TPI care avea tot interesul să nu judece cauza, întrucât acest TPI se dovedea o instituţie evreiască, masonică, satanistă şi criminală internaţională.
Franţa şi Germania nu au participat la invazia din IRAK cu trupe, dar au trimis toate serviciile secrete în IRAK pentru a furniza date şi informaţii trupelor NATO din Irak. Mai ales prin jurnaliştii lor care sunt agenţi SDECE, STASI, CIA, MOSSAD şi altele, adică CP.
Interesantă este optica ONU şi UE, adică a evreilor, masonilor şi sataniştilor, atunci când este vorba de cei care se împotrivesc invaziei NATO în lume, cei care se împotrivesc evreilor, masonilor şi satanistilor în lume sunt consideraţi criminali de război sau terorişti, dar EI ce sunt în acest moment pe faţa TERREI?
Vă spune un cetăţean Român: ei sunt DUŞMANII FIINŢEI UMANE! (va urma)

Niciun comentariu: