marți, 2 august 2011

Mircea Dolha şi-a înregistrat candidatura


În cursul zilei de ieri, luni, 1 august 2011, candidatul Mircea Dolha (PER+P.Verde) şi-a depus actele pentru înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Judeţean Maramureş. După ce dosarul a fost înregistrat de BEJ, la ieşirea din sediu, Dolha a făcut câteva declaraţii ziariştilor prezenţi:
“Eu am aşteptat până în ultima zi cu depunerea candidaturii ca să respect legea. Nu am încercat să fur startul. Voi respecta legea şi în ceea ce priveşte desfăşurarea campaniei electorale, adică voi porni acţiunile de campanie după data de 6 august. Îmi cer scuze de la maramureşeni pentru că în scurta campanie electorală vom prinde şi o perioadă de post.”
Dolha a fost însoţit la depunerea dosarului de un grup numeros de simpatizanţi. În zilele următoare se aşteaptă intensificarea acţiunilor de campanie electorală atât din partea ultimului candidat înscris, Mircea Dolha, cât şi din partea celorlalţi doi, Florin Tătaru (USD) şi Mariana Pop (PDL).
Postul de deputat de Maramureş a fost lăsat liber prin alegerea deputatului Cătălin Cherecheş în postul de primar al municipiului Baia Mare.

Cornel SABOU

Niciun comentariu: