miercuri, 14 septembrie 2011

Adevarul Despre 11 Septembrie 2001 [subtitrat in romana, ep. 2]



episodul 2 contine urmatoarele:
- informaţii despre faptul că George W. Bush a acţionat ca reprezentant al firmei de armament "Carlyle Group" pe lângă familia Ben Laden, întreţinând cu membri acestei familii relaţii extrem de apropiate
- dovezi foto şi video despre faptul că la Pentagon nu s-a găsit nici o urmă materială din avionul care se pretinde că a lovit clădirea. Nici bagaje, nici motoare de avion, nimic! De asemenea, Pentagonul a respins toate cererile scrise făcute de diverse organizaţii care au cerut publicarea imaginilor luate din camerele de supraveghere care filmau zona de impact.
- dovezi foto şi video că avionul prăbuşit în plină câmpie (despre care se spune că a căzut deoarece pasagerii s-au revoltat împotriva teroriştilor) nu a lăsat nici o urmă materială în urma sa! La fel ca la Pentagon, la locul prăbuşirii nu există decât o groapă fumegândă. Atât!
- probe ştiinţifice, de necontestat, mărturii ale experţilor care spun că turnurile WTC erau construite astfel încât SĂ REZISTE la un impact chiar cu mai multe avioane Boeing!
- Probe ştiinţifice care atestă faptul că turnurile WTC s-au prăbuşit în CĂDERE LIBERĂ, fără să întâmpine nici o minimă rezistenţă. Dovezi că prăbuşirea s-a făcut prin explozii controlate şi prin tăierea oblică a coloanelor de oţel care formau structura de rezistenţă!!!
- descoperirea unor urme de thermit, explozibil special care topeşte fierul şi descoperirea de oţel topit şi fierbinte chiar la câteva săptămâni după producerea evenimentelor!
- dovezi video despre căderea prin demolare controlată a clădirii nr. 7 din complexul WTC, clădire de 46 etaje care nu a fost lovită de nici un avion! (va urma)

Niciun comentariu: