miercuri, 14 septembrie 2011

Adevarul Despre 11 Septembrie 2001 [subtitrat în română, ep. 4 - ultimul]



episodul 4 (ultimul din această serie) conţine următoarele:
- demonstrarea faptului că "războiul împotriva terorismului" nu este decât un MIT MONSTRUOS!
- Aproape toţi suspecţii de terorism care au fost arestaţi au fost ulterior eliberaţi, dovedindu-se că sunt nevinovaţi. Înainte de asta, însă, au apărut în toată mass-media întreţinând isteria antiteroristă!
- Ted Gunderson, un responsabil FBI, acuză direct CIA de săvârşirea a numeroase acte teroriste împotriva unor obiective americane care au fost apoi puse în cârca unor "organizaţii teroriste"!
- De asemenea, este probat faptul că atentatul de la WTC, din 1993, a fost organizat de către FBI şi executat de un informator FBI care a fost plătit pentru asta cu un milion de dolari. Scopul atentatului (elaborarea de legi speciale care să îngrădească libertatea individuală) nu a fost atins din cauza numărului mic de victime (doar 6 morţi) motiv pentru care, în 1994, a fost organizat un alt atentat "terorist", în Oklahoma City, soldat de această dată cu mult mai mulţi morţi. În anul imediat următor, noua legislaţie de limitare a unor drepturi a fost adoptată!
- Atentatele de la Londra, din 2005 (din seria "incredibil, dar adevărat!"): În momentul producerii atentatelor de la metroul londonez, administraţia metroului EXECUTA UN EXERCIŢIU CARE SIMULA EXACT CEEA CE SE ÎNTÂMPLA ÎN REALITATE!!! Aveţi mărturia unui responsabil englez...

Adevărul despre 11 septembrie 2001:

ELEMENTE CRIMINALE DIN CADRUL GUVERNULUI SUA AU PUS LA CALE UN ATAC TERORIST DE TIP "FALSE FLAG", EXECUTAT PE PROPRIUL TERITORIU ŞI PE PROPRII CETĂŢENI PENTRU A MANIPULA PERCEPŢIA PUBLICULUI ÎN A-I SUSŢINE AGENDA POLITICĂ

Niciun comentariu: