vineri, 2 septembrie 2011

Luxemburg - Romania: LIVE Text

Azi se joacă meciul Luxemburg – România... Meci foarte important pentru calificarea la Euro 2012. Deşi, părerea mea, şansele reale de calificare sunt foarte mici, merită să “trăim” momentele de speranţă care au mai rămas... Iată ce meciuri se joacă azi în grupa României:
Belarus - Bosnia
Luxemburg - Romania
Albania - Franta
Clasament grupa D:
1 Franta 13 p
2 Belarus 12
3 Bosnia 10
4 Romania 8
5 Albania 8
6 Luxemburg 1
Alte meciuri jucate azi, până la această oră, în alte grupe:
Israel – Grecia 0 - 1
Lituania – Liechtenstein 0 – 0
Finlanda – Moldova 2 – 0
Cam de aici porneşte povestea meciului de azi. Ce ziceţi, o să vedem multe goluri, sau vom tremura în faţa Luxemburgului?? (hm... o echipa de genul Luxemburgului e Liechtenstein si asta vad ca a facut zero-zero in Lituania!) update1: cică nu joacă Mutu! Pentru că s-a dat şmecher şi l-a supărat pe Piţi. Eu nu îi înţeleg pe antrenorii ăştia. Fotbaliştii trebuie să fie buni acolo, pe teren, nu să fie modele sociale. Nu mă interesează câte amante are Mutu, câte nopţi pierde prin localuri de noapte sau altele de genul ăsta. Mă interesează să joace bine pe teren, ori Mutu ăsta chiar e talentat pe terenul de fotbal. În fine... aud că în tribune sunt mai mulţi suporteri români decât luxemburghezi!! :)) iată avantajul politicilor guvernamentale româneşti! I-a gonit pe românie din ţară astfel încât oriunde în Europa joaca "Naţionala" tribunele sunt pline de români! min 3 prima ocazie de gol aparţine gazdelor!!! În minutul următor încă una pentru Luxemburg... !! min 6 cap Marica din şase metri pe lângă poartă... Mie îmi pare că Marica e doar o soluţie de avarie pentru naţională... De unde luăm un Cămătaru? min 13... Marica execită o lovitură liberă din poziţie avantajoasă direct în braţele portarului... Execuţie jenantă...
min 19 Torje ia cartonaş galben pentru că faultează un luxemburghez scăpat pe contraatac... Joc trist...
min 34 GOL Torje! 1 - 0 pentru România! Un pic norocos... Creaţia fundaşului dreapta român, Măţel, care a centrat de vreo trei ori până să ajungă mingea la Torje, în poziţie centrală. Un şut în forţă, cu ochii-nchişi şi iată golul! Până acum, cred că Măţel a fost cel mai bun român de pe teren!
min 45 GOL! 2 - 0 pentru România! Marcator: acelaşi Torje! Pasă bună pe mijloc, Torje liber cu portarul înaintează, apoi driblează şi înscrie uşor, fără "disperare"! Frumos...

A început repriza a doua. Meciul e anost. Nu au fost alte ocazii înafara celor două goluri. Să însemne asta eficiență! Sau lipsă de creativitate?

min 60, Galamaz se accidentează şi este înlocuit de Chiricheş, un debutant de 21 de ani, la fel ca Măţel. În continuare, meciul nu are un sens, o notă mai specială. Multe pase în apărare, lansări lungi pierdute toate... şi cam atât.
Deși abia a intrat în teren, Bănel a și luat un galben.
Meciul se termină cu acest scor:
Luxemburg - România 0 - 2

Nu am rupt gura târgului, dar nici nu ne-am împiedicat. Mai rău e că nu am impresionat cu nici o linie de joc, dar mai este timp pentru îmbunătățiri. Câteva zile. Apoi vine Franţa!
Atât de la meciul de azi... Pe curând...

Cornel SABOU

Niciun comentariu: