miercuri, 5 octombrie 2011

Kake make bullshit

“Kake” = porecla prim-edilului băimărean
“Make” = verb (în limba engleză), înseamnă “a face”
"bullshit" = rahat (lb engleză)
“Kake make” = Kake face!

Ce face Kake? Face prostioare... Azi, pe Realitatea TV a fost prezentată o ştire despre primarul băimărean. Se făcea că Kake se întorcea de la Satu Mare cu maşina. Pe drum, a băgat aşa o viteză de a lăsat drumul în urmă! Un echipaj de poliţie pus de PRM, FMI şi Banca Mondială l-a oprit pe pungaş... pardon, pe primar. Pentru că, cică, asemeni lui Făt Frumos, mersese cu maşina într-un minut cât alţii într-o oră! Cu girofaru pe urme, Kake s-a kkt maro de furie! A pus frână la bolid şi maşina (ascultăroare, nu ca femeile) s-a oprit. S-a oprit şi girofaru. Apoi, cică, a venit unu care nu semăna deloc cu Garcea şi i-a cerut Kake-ului actele. Aţi văzut vreodată KK-T maro? Ăsta s-a făcut negru!!! Tot de furie... “Cum, mă, îmi cereţi mie actele??? Păi, voi ştiţi cine-s io?”. Ia zi, poate-i fi altcineva.... “Actele vă rog”. Ăsta era poliţist “rău”, frate! Fără rude pe la superiori şi cu bacul luat pe bune. “Băăăăă! Io-s primaru din Baia Mare, bă! Cum adică îmi cereţi voi mie actele???” Ăstalalt, primaru', e şcolit la Viena, pe banii furaţi de tac-su din averea poporului. “Aţi depăşit viteza legală domnu. Trebuie să vă amendăm.” Cum am mai spus, politistul-poliţist... Ăstalalt, vienezul, să dea în icter nu alta. Neam de neamu lui nu a mai pomenit aşa ceva! Să se legitimeze el, mahărul cu KKT legal, maro, la cererea unui biet agent de circulaţie!
În fine, amenda s-a dat, nu s-a luat. Şi Kake a ajuns să dea explicaţii pe Realitatea TV. I-am auzit vocea. Suna ca din fundul WC-ului. Gravă. Plină de ură şi duşmănie la adresa sistemului ticăloşit care a limitat viteza pe drumurile publice. “Să ştiţi că nu am depăşit viteza în oraş ci pe drumul naţional, aşa că am contestat amenda la Judecătoria Satu Mare” A fost rândul meu să rămân interzis! Adică sunt locuri în care poţi depăşi viteza legală? Şi altele în care nu?

Kake make prostioare... Asta cu poliţistu care l-a amendat e minoră, la fel ca multe din curvele pe care le-a frecventat pe când era “băiatu lui tăticu”. Aflu, între timp, că mi-a făcut şi mie ceva plângere penală. E pornit rău KKciosu... Da acuma n-am timp de el. Mai încolo. Pe curând...

Cornel SABOU

Niciun comentariu: