marți, 25 octombrie 2011

Mihai, arză-te-ar focul, da’ mult mai trăieşti!

Regele bolşevic nu vrea să moară

Pentru că împofida faptelor sale criminale din trecut fostul rege Mihai al României mai este în viaţă, el sărbătoreşte azi 90 de ani. Pe numele său adevărat MIHAI ARGEŞEANU, fosta majestate (care, în paranteză fie spus, nu a făcut nimic majestuos în viaţa sa) a rămas aceiaşi păpuşă manevrată de toţi sforarii politicii mondiale. Un individ care face degeaba umbră pământului, care trăieşte fără să facă efectiv nimic, doar consumând banii publici ai românilor.

Mihai Argeşeanu, în loc să execute o pedeapsă grea la închisoare pentru TRĂDARE, ţine azi un discurs în Parlament. Altă manevră politicianistă... Mihai a uitat. A uitat neamul pe care l-a trădat. De ce nu a ţinut un discurs pentru popor??? În direct, la postul naţional de televiziune! Vă spun eu de ce. Pentru că îl doare în curul său majestuos de poporul român!!! Mihai Argeşeanu doar a supt poporul român, luându-i libertatea, banii, averile şi apoi consumându-le. Măcar de l-ar fi supt altfel...

Mi-e ciudă pe acest infractor cu aere de rege. Mihai şi-a uitat toate fărădelegile. A uitat la ordin. Ca să fie mai departe folosit, manipulat de oculta politicii româneşti. În interesul LOR, al “dictatorilor” democratici.

Mihai a uitat de Antonescu... Nu de Crin, ci de ION! A uitat de MAREŞAL. L-a trimis la moarte, în URSS, apoi el a plecat în Elveţia cu milioane de dolari avere şi cu rentă anuală de 200.000 dolari din partea guvernului comunist român.
Eu iubesc viaţa, în toate formele ei, dar recunosc că la o adică nu aş refuza să fac parte dintr-un pluton de execuţie care să-l aibă în faţă pe Mihai! L-aş privi cu ochii mareşalului mort, executat, împuşcat de slugile regale. L-aş privi să văd cum moare! Să văd dacă are bărbăţia antonesciană, dacă mai are spatele drept. Şi dacă rezistă măcar la primul cartuş! Căci mareşelul n-a murit după prima salvă de gloanţe. N-a murit nici după ce i-a fost tras primul cartuş cu pistolul în cap. Incredibil, nici după al doilea glonţ tras cu pistolul (tot în cap) mareşalul nu a murit. A trebuit să vină alt soldat, cu puşca, să-l ucidă a patra oară ca să se despartă Antonescu de viaţă! De fapt, Ion Antonescu n-a murit deloc! Dovadă a nemuririi lui suntem noi, cei care-l pomenim ca un exemplu de sacrificiu pentru ţară! Iar “Regele” este exemplul opus...

Am eu nişte versuri (compoziţie proprie) pe care le transmit falsului rege, de ziua lui, ca un mesaj “cuminte” din partea Mareşalului.
Aşadar, măi dragă Mihai, fostul tău prieten, pe care l-ai trădat şi ucis, îţi spune aşa:

Te salut Mihai!
Ca pe glonţul ce vine,
Şi-l las să intre la mine în trup,
Căci viaţa ce-o pierd e pentru tine
Lanţul de moarte pe care îl rup.
Te salut Mihai!
Şi-ţi las moştenire-n cuvânt,
Căci pentru tine este o vreme,
Iar pentru mine
Nici măcar pământ...
.............................
Şi sânge pe faţă
Mi-a curs atunci uşor,
Muream trăind o viaţă
Şi-acum mai mor
De dor...
Te salut Mihai!
Şi spune-le, fii bun,
Că n-am murit uşor
Şi ţie îţi mai spun
Că totu-i trecător...

Din partea mea, pentru Argeşeanu Mihai am un film pe care îl rog să-l privească de ziua lui, în timp ce bea un pahar de şampanie.... Filmul morţii adevăratului REGE!

11 comentarii:

Anonim spunea...

Referitor la Marele Rege....si la dreptate....intr-un anumit ceas,cu totii vom da pe fata faradelegile si faptele bune ,fie k avem 20 de ani,fie 90 de ani! Undeva exista un Dumnezeu ce ne va trage la raspundere pt pacatele si crimele facute a fiecarui individ in parte! Cei 90 de ani ai Marelui Mihai pot fii distrusi intr-o clipa! Iar ceea ce a facut-tradare si traire pe spinarea celor mici,precum parintii si bunicii nostrii le va plati cu varf si indesat! Dar faptul cum a plecat cu vagoane de aur din inima Romaniei e de neiertat! Iar tupeul de a reveni printre Romani si sa fie primit cu paine si cu sare e inadmisibil! In fine,cam aceasta e parerea mea! O zi buna tuturor!

Anonim spunea...

strabunicul meu a fost soferul ministrului de interne al generalului Antonescu si a murit ff tinar in puscariile comuniste

Oana spunea...

Nu sunt pro monarhie. Dar nici nu inteleg de ce atata lume il venereaza pe maresalul Antonescu. Sincer. Nu inteleg CUM e posibil ca toata aceasta lume sa uite ca acest om a comis adevarate masacre, ca a fost un mini-Hitler, si ca in timpul 'domniei' lui, Romania a trait sub teroare..? Daca acest monstru e considerat a fi "adevaratul rege" .. pfff, ce sa mai zic.

Cornel Sabou spunea...

interesant... sti vreo poveste spusa de strabunicul tau si transmisa prin generatiile urmatoare despre acele vremuri (eventual despre Antonescu)?

Cornel Sabou spunea...

Oana,ce masacre a comis Antonescu? Da/mi te rog exemple concrete! Apoi, care era "teroarea" din Romania condusa de el? Era razboi Oana!!! Antonescu e cel mai mare simbol de sacrificiu pentru tara si neam!

Oana spunea...

Nu cred ca trebuie sa dau exemple concrete, istoria acelor ani este bine cunoscuta. Faptul ca a fost de acord cu Statul Legionar (perioada absolut terifianta pentru Romania), masacrul de la Jilava, pogromul de la Iasi, masacrul de la Odesa.. Acestea sunt doar cele mai cunoscute; si ar mai fi cel putin 10 de enumerat.
O fi fost razboi, nu zic nu, si totusi.. nu tin minte sa fii dus Romania vreun razboi cu evreii sau cu rromii.
Antonescu a fost unul dintre militarii preferati ai lui Hitler, si asta, cred eu, spune foarte multe despre ce fel de om era.
Ca militar era desavarsit, da, desi eu nu consider ca un bun militar e altceva decat un mare si crud criminal. Ca om politic insa, a fost oribil.

Cornel Sabou spunea...

Oana, ideea unei dezbateri e sa ai argumente. De aceea ti-am cerut exemple.
Despre legionari vreau sa te informez ca imediat dupa razboi TOTI aliatii au stabilit (dupa o minutioasa ancheta) ca Miscarea Legionara din Romania nu se face vinovata de nici o crima, de nici un fel!!! Asta e o concluzie OFICIALA, Oana, nu parerea mea! "Noi", romanii, suferim inca de indoctrinarea comunista care ii condamnase pe legionari pentru ca erau anticomunisti declarati... Deci, Statul Legionar nu e o "vina" a lui Antonescu... Apoi, masacrele de care vorbesti nu exista decat in legendele postbelice. In realitate, armata romana nu a facut decat sa lupte (la Odessa), iar la Iasi nu a fost nici un masacru ci doar masuri militare concrete importiva unor grupuri militare foarte concrete care executau sabotaje si spionaj impotriva Romaniei si in favoarea URSS. Romania lui Antonescu nu a casapit nici tigani, nici evrei. Incearca te rog sa gandesti lucrurile astea cu mintea ta, nu sa le repeti "orbeste" dupa cum ti-au fost picurate in creier de politicienii care manipuleaza istoria cum vor, in interesul lor... Numai bine!

Anonim spunea...

Asa este. De fapt pe Iorga l-au asasinat americanii. Ar fi interesant de aflat opinia tov. Sabou in legatura cu alt erou al RO, gen. Pacepa.

Cornel Sabou spunea...

De cand esti dta "tov." cu mine, stimabile? Ai avut cumva onoarea sa ma cunosti? Te-am bagat in seama prea mult? Sau ti-am tras una in bot si ai ramas cu sechele? Iti sugerez sa ma contactezi personal si apoi vedem daca mai ai tupeul asta ordinar sa ma iei la mishto! Daca ai fi fosat mai decent (nu zic inteligent pt ca esti departe de notiunea asta) ti-as fi raspuns la chestiune. Asa... te trimit la tac'tu draqu!

Anonim spunea...

IN 1907 NU ERA MARESAL, DAR LA ORDINELE LU` AVERESCU(SI NU NUMAI) A FACUT MAI MULT DECIT EXCES DE ZEL ,IMPUSCIND LA TARANI;CEI MAI MULTI DINTRE CEI 10-12000 DE TARANI AU FOST LICHIDATI IN MOD STALINIST(sau ANTONESCIAN?)DUPA INCETSREA OSTILITATILOR INCLUSIV IN INTERIORUL UNOR UNITATI MILITARE!!!!!!!!!!!!!!

Cornel Sabou spunea...

Da-mi te rog sursa credibila a acestei informatii!