sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Sfârşitul Lumii (I)

preluat de pe razboimondial.blogspot.com
scris de Cornel SABOU

Avem toate elementele pentru a concluziona că al doilea război mondial a fost declanşat de cercuri oculte de putere (probabil compuse în mare majoritate din evrei) cu scopul de a acapara o putere mondială. Pentru mascarea acestei intenţii s-a lansat sintagma “o nouă securitate mondială” şi această “securitate” este impusă cu forţa (şi cu zeci de milioane de victime ca efect) în toată lumea prin intermediul armatelor “Aliate”.
Noi ne-am învăţat să luăm faptele istoriei (chiar şi a istoriei relativ recente) ca pe o mâncare de dimineaţă ce trebuie digerată repede pentru a ne vedea apoi de treburile mai importante care compun viaţa. În drumul vieţii noastre însă trecem deseori pe lângă oameni care ne opresc şi care ne atenţionează că... Mareşalul a fost cel mai mare erou al istoriei României; că Mişcarea Legionară nu a făcut toate crimele care îi sunt puse în spate de mincinoşii istoriei ci a fost cea mai curată mişcare politică din istorie, 100% dedicată României, românismului şi credinţei sfinte ortodoxe (motiv pentru care legionarii au fost băgaţi în puşcării şi de puterile Aliate occidentale şi de comuniştii sovietici sau români şi de Germania lui Adolf Hitler şi toate astea fără ca împotriva lor să fie adusă vreo acuzaţie gravă); că eroii care ne sunt prezentaţi de filmele americane nu sunt decât criminalii perfecţi ai lumii actuale care ucid şi supun popoare doar de dragul puterii mondiale; că naţionalismul sănătos, adevăratul protector al poporului şi ţării este ostracizat, condamnat şi demonizat tocmai pentru a fi eliminată orice piedică din calea criminalilor politici şi militari mondiali etc... Dacă vrem să ne oprim o clipă şi să-i ascultăm pe aceşti oameni, ei ne vor prezenta imediat zeci, sute de dovezi care să vină şi să demonstreze că ceea ce pare a fi doar o “teorie” ce îţi revoluţionează gândirea şi îţi dărâmă castelele de nisip clădite de manipulatori este de fapt un adevăr dureros. Dar noi nu prea ne oprim să-i ascultăm pe aceşti oameni, iar dovezile... la ce ne-ar folosi? Gândirea “modernă” a devenit extrem de pragmatică. Dacă nu iese un ban din asta de ce să mă preocup? Doar de dragul adevărului istoric şi prezent? CE-I ĂLA ADEVĂR ŞI LA CE FOLOSEŞTE?

Nu vă agitaţi. Dumneavoastră nu sunteţi unul din acei ignoranţi care ne condamnă şi pe noi prin nepăsarea lor. Dovadă în acest sens e tocmai faptul că citiţi acest text. Continui să scriu şi să vă vorbesc nu pentru a vă convinge de ceva ci pentru a vă “înarma”, pentru a vă face puternici în faţa atâtor miliarde de ignoranţi şi a câtorva zeci de mii de reprezentanţi de frunte ai puterii oculte mondiale. Puterea lor e MINCIUNA, diversiunea, şantajul, promisiunea deşartă, manipularea şi banul. Bani nu ştiu să vă învăţ cum să faceţi. Mie mi se pare că banul şi ADEVĂRUL sunt noţiuni duşmane, divergente, opuse, contradictorii. Din minciună poţi face bani, din adevăr nu! Isus a fost sărac...
Cu adevărul însă puteţi face altceva. Să ne amintim...
Trăim cu conceptul (pe care eu îl consider greşit, dar asta e o altă poveste) că începând de la comuna primitivă şi până azi omul a evoluat. Astăzi ne numim “moderni”, uitând că toţi oamenii, la timpul lor, s-au numit aşa, indiferent care era pragul de modernizare atins de societate. Conceptul de “modern” apare doar prin comparaţie cu trecutul. Avem impresia că faţă de trecut am evoluat, urcând mai multe trepte. Ok, am evoluat, dar înspre CE? O evoluţie înseamnă automat o apropiere de CEVA, de un scop, de un alt prag mult mai “înalt”. Să spunem că am evoluat către nicăieri nu “merge”, nu are sens. Deci, către ce am evoluat? Ce mari valori am atins în prezent ca să spunem că în comparaţie cu trecutul am evoluat?
În teorie, societatea modernă s-a structurat având la bază concepte idealiste, transformate în legi. Cartha Drepturilor Omului reprezintă un aparent progres, o civilizare, o recunoaştere a valorii umane la scară planetară. Dar drepturile omului, aşa cum sunt prezentate şi apărate azi, nu sunt decât o sumă de TEORII! În realitate, lumea modernă nu a “descoperit” decât un singur lucru (în plus faţă de civilizaţia trecutului): puterea manipulării, minciunii şi diversiunii! În rest, NIMIC nu s-a schimbat!!!
În trecut, când un rege, un sultan, un han sau un împărat vroiau să cucerească o ţară îi declarau război şi o atacau cu armatele. Liderii aceştia ai istoriei nu-şi ascundeau intenţiile, ba chiar se mândreau cu “agresiunile” lor. Ei guvernau lumea prin impunerea unui respect care provenea din frică. “Eu sunt mai puternic, te supui mie sau te atac şi te omor!” Cam acesta era principiul lor de “guvernare”. Condamnabil pentru “valorile” vremurilor noastre, dar ar trebui să recunoaştem că e mult mai onest decât ceea ce ne e dat să trăim azi. Pentru că azi se întâmplă acelaşi lucru! Doar că nimeni nu mai spune “te atac pentru că aşa vrea muşchii mei” ci suntem îndoctrinaţi cu ideea că ne (te) atacă pentru a respecta, impune, apăra nişte “drepturi” civile, democratice etc. Astăzi, puternicii zilei nu au bărbăţia oamenilor trecutului. Ei nu vor spune azi “Sunt cel mai puternic, te supui mie sau te omor”! Ei te vor minţii! Atât pe tine, ca victimă, cât şi propriul popor care trebuie să susţină această politică agresivă. Chiar dacă nu ai făcut nimic rău în viaţă, EI te vor sataniza atribuindu-ţi chipuri, imagini şi fapte care să îngrozească miliardele de ignoranţi. Pentru că în aceste miliarde stă puterea lor! Şi prin extensie, în ignoranţa lor... Deci, te vor minţii. Şi apoi te vor omorî!
Odată îngroziţi, miliardele de care vorbesc îşi vor vedea mai departe de viaţa lor limitată, complet nepăsători faţă de cei “câţiva” semeni de-ai lor care mor ucişi de tancuri, avioane şi alte arme “democratice”. Nu mai contează că toate valorile în numele cărora se poartă aceste războaie sunt călcate în picioare tocmai prin modul în care sunt purtate războaiele; nu mai contează că, în realitate, demonizatul din mass-media nu se face vinovat de nici una din acuzaţiile care îi sunt aduse şi că însăşi războiul purtat împotriva acestuia este o crimă! NU MAI CONTEAZĂ CĂ TU ÎNSUŢI, IGNORANT FIIND, EŞTI PĂRTAŞ LA ACEASTĂ CRIMĂ, EŞTI UN CRIMINAL!!!
Pe ignoranţa ta au murit oameni. Au fost ucişi. Indiferenţa ta a băgat de vii în pământ copii. Liderii pe care îi admiri azi (chiar şi prin nepăsare) au executat, violat, jefuit şi distrus mame tinere, bătrâni neputincioşi, bărbaţi muncitori. Pentru că soldaţii care au făcut efectiv aceste fapte nu sunt decât extensia voinţei LOR! Vina victimelor este doar faptul că s-au născut în locul nepotrivit. Dacă se năşteau în locul tău (şi tu în locul lor) ai fi strigat cu disperare: TREZEŞTE-TE! NU MĂ UCIDE!
Spuneam, aşadar, că faţă de trecut s-a schimbat (în modul de guvernare) doar înlocuirea voinţei tale de lider, liberă şi clar exprimată, cu promovarea diversiunilor şi minciunilor. Efectul însă este acelaşi: RĂZBOIUL! După părerea mea, se poate spune despre o societate că este cu adevărat EVOLUATĂ abia când a reuşit să elimine total războiul ca modalitate de rezolvare a “problemelor”. Din păcate însă, din cauza politicii promovate de puterea mondială ocultă, astăzi toţi liderii lumii trebuie să se înarmeze pentru a putea lupta alături sau contra jandarmului mondial!
Paradoxal, cei mai mari vizionari şi pacifişti ai istoriei noastre moderne au fost şi cei mai mari războinici! Pentru că nu au avut de ales. Pentru că nu li s-a dat de ales! Unul a fost Napoleon, celălalt Adolf Hitler. Şi pentru că erau geniali, au luptat în războaie şi au cucerit Europa întreagă. Apoi au fost învinşi de numărul mare de ignoranţi înarmaţi şi manipulaţi de adevăraţii criminali.
Napoleon a clădit multe din valorile care formează lumea de azi. În puţinul timp “liber” pe care i-l lăsau inamicii învinşi el construia (şi la propiu şi la figurat) o societate modernă. Instaura prin legi şi decrete concepte noi de guvernare şi dreptate socială. Mobiliza la maxim creativitatea şi stimula progresul (tehnologic şi nu numai) sub orice formă. După ce a fost învins, adversarii săi i-au luat aceste “arme”, le-au pervertit şi au guvernat lumea cu ele! Ceea ce trebuia să fie în slujba OMULUI, pentru dreptatea lui, în sensul bunăstării lui, a fost luat şi transformat în “dreptate” şi “bunăstare” doar pentru cei aleşi! OMUL a rămas captiv în ignoranţa sa şi mai departe supus, dar nu din cauza fricii. Din cauză că “Napoleonii” moderni sunt mai departe ucişi şi deportaţi în insule sociale, departe de “lume”, iar în lipsa acestora nu mai este CINE să asigure şi să protejeze valorile create de modelul napoleonian original!
La fel s-a întâmplat şi cu Hitler...
Adolf Hitler a preluat Germania în cel mai negru moment din istoria acestei ţări. Complet falimentată, distrusă, fragmentată, dezbinată. A UNIT-O şi a ridicat-o din noroi în timp record! A reintrodus în mentalul individului sentimentul propriei valori, al unicităţii sale, ca OM! A investit în concepte de viaţă sănătoase şi în câţiva ani a transformat ţara distrusă într-o superputere mondială. A instaurat sisteme sociale noi şi a creat instituţii unice, dedicate unor scopuri nobile. Ascensiunea lui Hitler şi a Germaniei timpului său demonstrează cât de mare poate fi puterea unui popor care se trezeşte din ignoranţă şi devine activ pe scena politicii mondiale! La fel ca Napoleon, Hitler a fost învins apoi de miliardele de ignoranţi din ţările “cucerite” anterior de puterea ocultă. La fel, tot ce a creat el a fost preluat de învingători, pervetit şi folosit ca armă împotriva popoarelor.
Napoleon şi Hitler s-au ridicat pentru că aveau forţa s-o facă! S-au impus pentru că veneau în sensul aspiraţiilor reale ale popoarelor lor. Au fost iubiţi, adulaţi şi au rămas peste timp ca simboluri pentru că şi-au împlinit menirea, au creat şi consolidat societăţi unice, cu adevărat moderne şi DREPTE! Nu au rezistat pentru că hoardele ignorante (asemeni nomazilor din antichitate, care doar cucereau şi jefuiau) s-au lăsat manipulate şi sacrificate pe altarul intereselor înguste ale puterii oculte. Şi hoardele au învins!
În lumea de azi cu toţii facem parte din hoardele de ignoranţi. Ne temem să fim altfel. Pentru că puterea manipulării, a minciunii şi a ignoranţei este colosală! Ne poate strivi într-o clipă! Nu mai sunt printre noi “napoleoni” şi “hitleri”. Trăim pentru telenovele şi muzică ieftină, vedem lumea printr-o sticlă de whisky şi ne mai şi credem mari şi inteligenţi! Asta e definiţia modernă a ignoranţei. Asta e prosteala cu care suntem duşi de nas la moarte!
Principiul de guvernare “modern” e următorul: “TU eşti important pentru NOI, eşti grozav, eşti inteligent, eşti puternic, eşti cel mai frumos din lume! Tocmai de aceea am pregătit pentru tine o moarte la fel de grozavă, inteligentă şi frumoasă!!” Sfârşit plăcut să aveţi, miliarde de ignoranţi! Si noi la fel, alături de voi. Pentru că DESTINAŢIA spre care “creşte” lumea “modernă” actuală (devenită, poate – între timp, chiar un scop în sine!) este chiar SFÂRŞITUL! Da, sfârşitul lumii!
(va urma)

Cornel SABOU

Niciun comentariu: