luni, 28 noiembrie 2011

Un procuror demască mafia din România!



Scriitorul româno-american Victor Gaetan a lansat anul trecut cartea "Pradarea României", care, potrivit autorului, prezinta exclusiv perioada Omar Hayssam - Traian Basescu, prin intermediul relatarilor fostului procuror DIICOT Ciprian Nastasiu.

O marturie-fluviu care dezvaluie amestecul sefului statului în treburile justitiei, influentarea deciziilor prin intermediul unor oameni fideli pe care i-a pus în functii înalte si care nu au curajul sa crâcneasca. O marturie care vine sa contrazica afirmatiile lui Basescu menite sa-l contrapuna "sistemului ticalosit" si sa arate ca nu intervine în activitatea institutiilor de forta ale statului român.

"Povestea lui Omar Hayssam si eforturile DIICOT de a-l anihila ilustreaza comportamentul pe­riculos al presedintelui", "care a ascuns informatii, subminându-i tocmai pe cei care erau foarte aproape de a-l lega", noteaza Victor Gaetan la începutul cartii.

Mai departe, procurorul Nastasiu povesteste cum Omar Hayssam a fost cel care a conceput planul rapirii celor trei ziaristi români în martie 2005. Marie-Jeanne Ion, Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian au mers de bunavoie în Irak, momeala lui Omar fiind promisiunea ca le vor fi aranjate interviuri cu sirieni si irakieni de rang înalt. Hayssam a recurs la aceasta diversiune deoarece intrase în panica, DIICOT si alti investigatori fiind pe urmele lui, din cauza activitatilor sale ilegale.

În acest context, Nastasiu spune ca, în urma investigatiilor facute în 2004 si 2005, rea­lizeaza implicarea lui Hayssam în traficul international de armament, precum si conexiunile lui cu diverse state suspectate de comunitatea internationala de finantarea si initierea unor acte teroriste. ....
Restul cititi pe Wikileaks.ro , http://wikileaks-ro.blogspot.com/
Unde veti gasi sute de documente si materiale incendiare!

text preluat de pe youtube, din prezentarea videoclipului de mai sus....

Niciun comentariu: