sâmbătă, 24 decembrie 2011

Misterul extratereştrilor antici - Ep. 3: "Care este MISIUNEA extratereştrilor pe Pământ?"

Vă propun să urmăriţi în această perioadă a sărbătorilor un serial de filme documentare care tratează cu un profesionalism desăvârşit o problemă extrem de controversată: au fost vizitaţi strămoşii noştri din antichitate de extratereştrii? Poate veţi zâmbi cu subînţeles citind această întrebare menită să vă stârnească interesul, dar vă asigur că nu este deloc deplasată dacă o raportez la multitudinea de DOVEZI care vin să susţină teoria vizitării planetei noastre de către fiinţe din alt spaţiu al Universului într-o perioadă a dezvoltării Terrei pe care noi o numim (cu superficialitate) ca fiind primitivă!
Chiar dacă sunteţi sceptic, eu vă invit să vizionaţi cu răbdare serialele pe care vi le propun şi eventual să comentaţi (să contraargumentaţi) ideile care se desprind din acestea. Pentru că, dacă aceste concluzii chiar sunt REALE, atunci avem o “problemă”! Toate sistemele de valori la care ne raportăm vor trebui readaptate la realitatea din care facem parte, realitate care oricum nu ţine cont de părerea nostră şi se desfăşoară mai departe într-un senzaţional spectacol al vieţii compunând trecutul, prezentul şi viitorul speciilor din Univers...

Episodul 2 – “Misiunea

Dacă e adevărat că extratereştrii au venit încă din timpuri preistorice pe acest pământ şi au “însămânţat” viaţa, apoi prin metode de intervenţie genetică au produs mutaţii din care a rezultat apoi specia numită OM, care să fii fost scopul acestei acţiuni? Care era (este) MISIUNEA acestor civilizaţii extraterestre?
Miile de plăcuţe de lut sumeriene placate cu prima formă de scriere cunoscută au fost traduse integral şi au relevat informaţii extrem de interesante despre scopul vizitelor extraterestre. Sumerienii povestesc că o civilizaţie de fiinţe au venit din cer şi au început să exploateze aurul din zonă! Oamenii au fost “creaţi” tocmai ca să poată munci în aceste mine şi să exploateze zăcămintele de aur pentru ca apoi produsul extras să fie transportat pe altă planetă. Acesta este un text din scrierile sumeriene, vechi de mii de ani!
În Africa de Sud s-au descoperit mine de aur vechi de 150.000 de ani! Cine putea exploata în acele vremuri aur? Oamenii ultraprimitivi?
Multe popoare antice afirmau că aurul este “metalul zeilor” şi de atunci aurul a devenit pentru purtător un simbol al bunăstării sale şi – mai ales - al superiorităţii faţă de ceilalţi muritori. Cu cât aveai mai mult aur te apropiai mai mult de statutul de “Zeu”. Poporul Incaş a fost unul din popoarele antice cele mai bogate în aur.
Pe cuprinsul teritoriului statului Peru au fost descoperite mine de aur cu o vechime a exploatării de 50.000 ani! Tot în Peru s-au descoperit vârfuri întregi de munte care au fost complet tăiate acum multe sute de ani! Unul din aceste piscuri netezite este celebrul aeroport antic de la Nazca! Tot în acea zonă a fost descoperită o “Vale” lungă şi plină cu mii de gropi având aceiaşi dimensiune şi adâncime şi evident aceiaşi vechime. Posibile urme ale unor utilaje extrem de sofisticate de exploatare a minereului sau de transport.
Un alt aspect ciudat... În ultimii câţiva zeci de ani s-a “reclamat” un fenomen extrem de amplu şi misterios neclarificat de aurorităţi nici până azi. În tot acest timp, în diferite locuri de pe glob au fost raportate mii şi mii situaţii de animale domestice găsite moarte şi tranşate, fără anumite organe interne! Toate aceste cazuri au fost extrem de mediatizate, iar speculaţiile au fost dintre cele mai diverse. Dar pentru că nu au putut fi găsite explicaţii logice (gen “satanişti”, “animale sălbatice” etc) care să poată fi probate chiar şi unii reprezentanţi ai autorităţilor au început să spună că în toate aceste mii de cazuri de mutilări de vite au fost implicaţi extratereştrii! O posibilă explicaţie pentru interesul acestora ar fi dorinţa de a colecta şi forma o bază genetică cu vieţuitoare domestice de pe Pământ. În ce scop???
În scrierile şi picturile vechi egiptene găsim exemple de experimente medicale macabre, cum ar fi înlocuirea capului unor oameni cu capuri de animale! Exemple de hibrizi om-animal datează din cele mai vechi timpuri şi sunt menţionaţi chiar şi în scrierile sumeriene.
Într-un mormânt vechi egiptean a fost descoperit un schelet compus din oasele a 7 animale diferite! E posibil ca asemenea creaturi să fii existat în vechime şi oamenii să se fi luptat cu ele. Egiptul e plin de desene vechi de mii de ani care înfăţişează diferite “modele” de hibrizi, oameni cu cap de animale. Este un fel de manipulare genetică despre care putem spune că este accesibilă acum şi omului modern. Astăzi, dacă ar vrea, omul ar putea (cu toată aparatura şi ştiinţa modernă de care dispune) să creeze asemenea monştri, oameni cu membre sau capuri de animale! În acele timpui, dacă extratereştrii doreau, puteau şi ei să creeze asemenea făpturi şi după cum arată scrierile şi desenele vechi egiptene chiar au făcut-o!
Vă amintiţi de dinozauri? Cum au dispărut ei? Ucişi de meteorit??? Extratereştrii puteau face să dispară orice specie de pe pământ, aşa cum şi noi, astăzi, putem face acest lucru motiv pentru care e nevoie de legi de protecţie a unor specii care sunt deja pe cale de dispariţie şi asta fără ca omul să-şi dorească în mod special exterminarea vreunei specii! Dinozaurii trebuiau probabil exterminaţi ca să facă loc generaţiei de oameni ce urma să populeze planeta...
În toate miturile şi legendele străvechi găsim exemple de zei care s-au împreunat cu femei pământene. Chiar şi Biblia spune că “ingerii” au coborât din cer ca să facă sex cu pământenele! Dar cum putea un înger (asociat ideii de fiinţă spirituală) SĂ FACĂ SEX cu o femeie umanoidă? Înseamnă că de fapt “îngerul” respectiv era un CORP asemănător corpului uman, care cobora pe Pământ printr-un mijloc de transport. Era ceea ce noi numim azi EXTRATERESTRU!
Însuşi Isus a fost conceput prin implicare extraterestră, Maria – mama lui – rămânând însărcinată “de la Dumnezeu” în timp ce era Fecioară! Astfel putem spune că şi Isus (devenit om) era de fapt un extraterestru venit pe pământ în altă formă decât coborârea cu un aparat zburător. El a fost implantat într-o mamă purtătoare pământeană iar “substanţa” sa era de origine extraterestră.

Urmăriţi toate aceste lucruri alături de multe altele în episodul următor.... (Cornel SABOU)

Niciun comentariu: