joi, 26 ianuarie 2012

Armata Română luptă cu natura

În România, dacă plouă avem zeci, sute de sate sinistrate. Dacă ninge, avem zeci de drumuri naţionale blocate! Plus oraşe, care iarna sunt luate pe nepregătite de venirea iernii. Dacă nu plouă şi nici nu ninge pierdem toate recoltele şi apoi cumpărăm de la străini. În România, nicicum nu-i bine!

În timpul acesta, Guvernele din ultimii 20 de ani au cheltuit miliarde de euro pentru infrastructură (drumuri, poduri etc). Unde s-au dus banii ăştia? Că de cheltuit s-au cheltuit! După cum se vede, în infrastructura naţională nu prea s-au dus. În schimb, au umplut buzunarele clienţilor puterii care au suprastructurat ţara cu vile şi reşedinţe de lux! În zone sigure!

Pe drumurile naţionale sunt blocate acum zeci şi zeci de maşini, cu sute de oameni. De zeci de ore, aceştia îngheaţă pe drumuri nemaiputându-se mişca. Se fac apeluri disperate la televizor, prin telefon. Boc a ieşit şi a rugat populaţia să... nu mai meargă nicăieri cu maşina! Problemă rezolvată! Staţi în case până trece iarna şi între timp, noi, cei de la guvernare, mai cheltuim nişte sute de milioane pentru drumuri.

A fost cerută Armata ca să elibereze oamenii blocaţi pe şosele. Armata română luptă acum contra naturii! Cu soldaţi, cu tancuri, cu tot armamentul real şi asta nu e o figură de stil! Chiar asta se întâmplă acum.

Vai de tine Românie! De fapt, cu aşa guvernanţi...

Cornel SABOU

Niciun comentariu: