luni, 16 ianuarie 2012

România, sub teroarea Jandarmeriei Băsiste

Imagini incredibile în filmul de mai jos! România, sub asaltul Jandarmeriei Băsiste! Oameni luaţi aiurea de pe stradă şi băgaţi în dube, bătrâni loviţi cu pumnii, şi multe altele. Un regim care se sprijină pe politica forţei şi care foloseşte, la fel ca în 1989, diversiunea ca armă complementară. Atunci au fost "teroriştii" ca motiv de a-i împuşca pe unii, acum motivul sunt "suporterii echipelor de fotbal"!
Cinste lor, copiilor care au luptat azi noapte în Bucureşti! 
Copii, tineri, adolescenţi care n-au fugit din faţa blindaţilor din Jandarmerie. Ba chiar i-au pus pe fugă de câteva ori pe aceşti câini ai lui Băsescu!

RUŞINE 

JANDARMERIEI ROMÂNE!


JANDARMI, 

SUNTEŢI NIŞTE GUNOAIE CARE APĂRAŢI UN


TERORIST!


Cât despre profesionalismul vostru de doi bani, aseară nişte puşti din Bucureşti v-au pus la punct de mai multe ori cu mâinile goale! Ca să faceţi faţă şi să vă salvaţi fundurile voastre blindate v-au trebuit întăriri din alte judeţe! HALAL JANDARMERIE! De doi bani... Cine draq credeţi că se mai teme de voi??? De altfel, mulţi dintre voi, jandarmii României, precis luaţi bătaie acasă de la neveste şi mămici!
GUNOAIE ORDINARE, PUTORI ŞI CRIMINALI! 
Un scuipat în faţă vă dau de aici, din Baia Mare şi îmi pare rău că nu sunt acum la Bucureşti că aş lua pe câţiva dintre voi cu mine în mormânt!

Cornel SABOU

Niciun comentariu: