joi, 6 decembrie 2012

Un gunoi scos de sub preş: Gigi Becali


Naţiunea română a refuzat să-l legitimeze pe semianalfabetul Gigi Becali ca om politic! În urmă cu mai mulţi ani, ciobanul din Ghencea şi-a cumpărat partid politic. PNG-ul său a participat la alegeri şi nu a trecut de 1-2 la sută. La alegerile trecute, în colegiul în care a candidat bărbatul Becali a fost învins de o femeie. Într-un final, satanistul becalist a înţeles că este prea stupid pentru o ambiţie atât de mare aşa că a acceptat să fie remorcat de alţii ca să poată obţine şi el ceva funcţii în cadrul statului român. Când a fost arestat pentru acte de mafiotism, Becali a fost salvat de Vadim Tudor, un alt muribund politic aflat la acea vreme la limita pragului electoral cu partidul său zero barat. După ce poporul l-a dat afară din Parlamentul naţional, Vadim (cu Becali remorcat) a reuşit să prindă ultimul tren în Parlamentul Europei. Uite aşa s-a trezit gunoiul naţional Gigi Becali tocmai la Bruxelles!
Evident, hahalera n-a înţeles nimic din ce se discută pe acolo aşa că a început să sape prin partidele româneşti de succes după un post de parlamentar la Bucureşti. A găsit înţelegere la "oamenii de afaceri" din conducerea PNL. Cu câteva milioane de euro vărsate în buzunarele lor, Becali a obţinut nominalizarea sa ca şi candidat USL în Bucureşti. Acum, panarama este în al nouălea cer de bucurie pentru că din 9 decembrie încolo se va vedea mare parlamentar! 
În schizofrenia sa, Becali se vede deja preşedinte PNL, ministru şi de ce nu chiar preşedinte de ţară. În Congo eventual, dar mă tem că nici acolo nu va trece pragul...
Nu cred că este jignire mai mare pentru un român de bun simţ decât să fie reprezentat în Parlament de un asemenea personaj de mahala precum Gigi Becali! De mult deraiat de pe drumul normalităţii, creştinul de faţadă Becali a început să înjure pe la TV pe toată lumea, bărbaţi, femei, fără deosebire. Deşi toată viaţa lui nu a făcut NIMIC pentru poporul ăsta sau pentru ţara asta, Becali conntinuă să se creadă buricul pământului şi să afişeze un discurs public oligofren de zici că tocmai şi-a terminat de inhalat doza de aurolac!
Eu mi-aş dori ca oamenii din Bucureşti să realizeze absurdul situaţiei şi să nu îl voteze pe cioban. Cred însă că asta nu se va întâmpla pentru că de multe ori românul, scârbit şi sătul, este indiferent faţă de asemenea personaje. Pe fondul acestei indiferenţe, cu voturi parţial cumpărate şi cu sprijinul de partid,Becali poate obţine intrarea în Parlament... Asta e, vom merge înainte către nicăieri conduşi pe acest drum bolovănos de "lideri" analfabeţi, handicapaţi moral şi bolnavi psihici precum Gigi Beclai. Să ne fie de bine! Nu asta merităm dar se pare că în anul 2012 asta avem la promoţie... S-auzim de bine!

Cornel SABOU

Niciun comentariu: